[k] 126p - szyby trójkątne (lufciki) BRĄZOWE || BROWN

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie :
Kupie Brązowe lufciki z przednich drzwi do 126p z wersji Brown.
mam cały komplet tych szyb i tylko lufcików brakuje...
moze ktoś ma i by sprzedał ??
Pozdrawiam

mam takowe, sa to same szybki z tymi listwami czarnymi i klameczkami...ale... w jednej bolec jest ulamany, a w drugiej wygiety... wiec listwe by trzebabylo odkleic od szyby... jakim rozpuszczalnikiem, nozem, badz odpowiednim spreyem do usuwania sylikonu itp klejow...

UP...

dodatkowo poszujuje tylnych bocznych brązowych uchylnych

[ wiadomość edytowana przez: szachu dnia 2008-05-14 00:00:09 ]

mam chyba ze 2 komplety szyb z browna z chromowanymi lufcikami tylko zdaje sie same tyły bez przodów.

jak to tyły bez przodów?? - nie rozumiem
a lufciki z drzwi przednich masz ??
lub tylne uchylane ??

mam chyba tylko tylne boczne wydaje mi się że razem z lufcikami do otwierania i tego jest chyba ze 2 lub 3 komplety z tego co widziałem , ale takl czy inaczej do tej szopy będę się zakradał dopiero po weekendzie więc wtedy zobacze dokładnie co tam jest

jak masz tylne uchylne z browna to klepie

no to jestes już drugi w kolejce

sorki za opóźnienia już piszę co mam:
2 komplety tylnych uchylnych do wersji brown nigdy nie używane na samochodzie (przeleżały w szopie chyba z 20 lat) (same szybki)
1 boczna także nowa do browna
2 tylne boczne uchylne białe ale z jakimiś chromowanymi tymi uszami do zamykanie (chrom troche nadszarpnięty zębem czasu)
trójkąciki zwykłe białe (to pewnie nikogo nie zainteresuje)
i chyab do żuka lub nysy do przodu takie wąskie a wysokie 2 szyby
wszystkie są nie używane.

kaza - priv poszedł

UP - lufciki przednie nadal poszukiwane od wersji BROWN ...

Klepię tylne uchylne do browna jeden komplet

fotka poglądowa jaki mają kolor szybki jedna jest ta brązowa z browna a druga wydawało mi się ze biała ale chyba jest lekko barwiona na zielony sam nie wiem