ściąganie z RapidShare

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kombinowałem jakby ściągać pliki z RS bez limitu i na jednym forum podrzucili linka:
RS bez ograniczeń

I słuchajcie to naprawdę działa.Trzeba się tylko zalogować

Spamer

BAN!

Cytat:
2009-12-16 12:57:25, JaRabbit pisze:
Kombinowałem jakby ściągać pliki z RS bez limitu i na jednym forum podrzucili linka: RS bez ograniczeń I słuchajcie to naprawdę działa.Trzeba się tylko zalogować

no nie zupełnie bez ograniczeń proponuje przeczytać regulamin tej strony

Cytat:
2009-12-16 18:23:15, lajzak90 pisze:
no nie zupełnie bez ograniczeń proponuje przeczytać regulamin tej strony

Czytałem. 1,5 GB dziennie w porównaniu do tego tego co oferuje RS dla free usera to praktycznie bez ograniczeń

O Esperakach,ich usterkach,fochach i możliwościach i ograniczeniach przeczytałem już duuuuużo i nic ciekawego żaden nowy czy świeży posiadacz esperaka nie wnosi * więc koledzy w loganach, czy złomgunach proszę mi tu nie krzyczeć , bo coś musi się dziać na tym obumierającym forumie

* nie dotyczy kolegi Autobusa

[ wiadomość edytowana przez: JaRabbit dnia 2009-12-16 20:45:08 ]

Cytat:
2009-12-16 20:36:23, JaRabbit pisze:
Czytałem. 1,5 GB dziennie w porównaniu do tego tego co oferuje RS dla free usera to praktycznie bez ograniczeń

BAN i tyle, by wypunktować swoje konto chcesz naszym kosztem... a tak wogóle to robię restart połączenia z Internetem i znów jestem czystym, nowym free userem dla RS-a. Kiedyś jak miałem większą potrzebę to kupiłem za kilkadziesiąt zł miesięczny dostęp i komputer nic nie robił w nocy tylko ssał po 8 plików na raz.

Cytat:
2009-12-16 20:36:23, JaRabbit pisze:
Czytałem. 1,5 GB dziennie w porównaniu do tego tego co oferuje RS dla free usera to praktycznie bez ograniczeń O Esperakach,ich usterkach,fochach i możliwościach i ograniczeniach przeczytałem już duuuuużo i nic ciekawego żaden nowy czy świeży posiadacz esperaka nie wnosi * więc koledzy w loganach, czy złomgunach proszę mi tu nie krzyczeć , bo coś musi się dziać na tym obumierającym forumie * nie dotyczy kolegi Autobusa [ wiadomość edytowana przez: JaRabbit dnia 2009-12-16 20:45:08 ]

O wypraszam sobie Ja jako jedyny napisałem o generatorach HHO.

moim zdaniem my żółci w większości dopiero zaczynamy przygodę z espero więc nie mamy nic co wniesienia z ciekawostek o naszych dupowozach, ale przyjdzie czas że i my będziemy się tu mądrzyć

Cytat:
2009-12-17 15:58:33, robert_or3 pisze:
O wypraszam sobie Ja jako jedyny napisałem o generatorach HHO.

A co to takiego?

I pytam całkiem poważnie

[edit]

Dobra, poczytałem już na elektrodzie.
Były już Magnetyzery, później Ceramizery, teraz HHO, ciekawo co potem

[ wiadomość edytowana przez: kisztan dnia 2009-12-18 21:53:54 ]

Cytat:
2009-12-18 21:45:36, kisztan pisze:
Były już Magnetyzery, później Ceramizery, teraz HHO, ciekawo co potem

Dupcery... czyli jak wydupczyć klienta na kasę.