Pomocy! - z automata na manual

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
poszukuje czesci potrzebnych do przerobienia omegi A 3000 24v rocznik '93 z automata na manual - jezeli macie doswiadczenia w tej tematyce, chetnie poczytam - dzieki!

Kristo, wal do Kartosa, albo przejrzyj stare posty. Kartos osobiście dokonał zamiany na manual i jest mistrzem

Z tym specem to przesada. Wymieniłem u siebie. Wiem więc jak to idzie w B. Zobacz: http://kamena.com.pl/opel/skrzynia/

Kupiłem klamoty u handlarza z ogłoszenia. Nie mam "własnych" dojść do części.

Skrzynią, którą kupiłem głośno pracuje na I, II i III. Więc potem kupiłem jeszcze jedną, a ta pierwsza leży w komórce. Wymaga zajrzenia do środka, ale nie mam czasu.

Mogę Ci podpowiadać w trakcie roboty, ale nie wiem czy w A nie napotkasz niespodzianek innych niż w B.

Dzieki i za to, dobrze wiedziec, ze taka proba podjeta przez inna osobe zakonczyla sie sukcesem...

Bede - jesli to nie klopot - zarzucal forum pytaniami i watpliowsciami...

W razie potrzeby wal śmiało, ale zawsze na forum w tym wątku (nie na GG ani na priv), żeby wszyscy mogli poczytać. Powodzenia!

Jak do tej pory wszystko jest na dobrej drodze, dostalem namiar od Mega_3 (dzieki) koleszka mowi, ze jesli moj automat jest w dobrym stanie, a jest. Czesci beda mnie kosztowac 800 zl, a zmieniac bede z kumplem, wiec powinno wypalic.

p.s. juz nie moge sie doczekac dymu spod kol na trojce...

Pozdrowka!