MotoNews.pl

[br] czesci do gaznikow - od alfa1750

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
bede musial cos zamowic z wloch do gaznikow, sa to male rzeczy ktore nie sa generalnie warte kosztow wysylki wiec moze ktos cos potrzebuje, jakeis sety naprawcze, dysze itp to bysmy sie zrzucili na przesylke i razem by przyszlo

Potrzebuje zestaw naprawczy do gaznikow do tego auta i reperaturki zaciskow przod i tyl.

jakiego auta, jaki gaznik? reparaturek zaciskow to on raczej nie posiada

Ja wezme zestaw naprawczy solexow i moze jakies dysze tylko najpierw musialbym obczaic jakie potrzebuje a to nie takie proste. Pogadamy...

Ja też mógłbym coś zamówić - jak się zdecydujecie to puśćta priva.

Cytat:
2008-04-21 21:09:13, yapko pisze:
Ja wezme zestaw naprawczy solexow i moze jakies dysze tylko najpierw musialbym obczaic jakie potrzebuje a to nie takie proste. Pogadamy...

proste wyliczasz sobie cojest ci potrzebne ( teoretycznie ) i bierzesz kilka kompletow w gore i w dol

no chyba ze gdziesz od kogos wycyganisz dyszki przymierzysz przetestujesz i zamowisz po prostu takie same

dobra panowie wrocilem z cieplych krajow i ruszam temat wiec jak ktos cos potrzebuje to niech mi napisze

tu jest link do sklepu z czesciami:
ALFA1750S-CARBURETORS-PARTS-STORE

up, nikt nic?

A kiedy będziesz robił zamówienie? Ja potrzebuje parę gratów tylko nie wiem kiedy wpłynie mi kasa na konto.

jak sie zbierze chetnych, poki co jestes drugi. moze ktos jeszcze cos by chcial?

Ja bym chcial zestaw naprawczy solexow - to ma na pewno. Natomiast dysz powietrznych pewnie nie ma Ale tak czy inaczej licz mnie tez. Jeszcze jakies paliwowe dorzuce bo ma taniej niz Eter-Mot.

no i temat umarl ale bede go musial odgrzebac bo w koncu bede musial zamowic to co potrzebuje. wiec jakby ktos byl chetny na jakies czesci do zbiorowego zamowienia prosze pisac