MotoNews.pl
4 Rajd NIKON (20484/0) - PT

Rajd NIKON

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Trzymajta kciuki za klubowiczów którzy to startują w najbliższym rajdzie czyli NIKONIE, a startują m.in SiZ i Kosmo.

P.S.
nie zapominajcie że serwis też się liczy

niestety rajd dla klubowiczów i krakowianinów mmożna zaliczyć do nieudanych. Eliminowano konkurencję w gr. A0 w której to Arek został pozbawiony kół na slickach, oraz nakretek, oraz druga załoga z tej samej grupy miała trochę wiecej szczęscia bo im tylko odkcono koła pozostawiając po jednej nakrętce, a jedno bez ani jednej, co przyczyniło się do odpadnięcia jednego z kół zaraz po ruszeniu z miejsca . Szczęcie nie dopisała kosmowi który to postawił auto na boku, tracąc dwie szyby (tylna i boczną) oraz przednią która to niestety popękała w paru miejscach, no i oczywiście pogięta nblacha która by la nie unikniona. Jedyna załogą której jako tako szczęscie dopisywało była załoga Herbiego i jego pilota, przynajmniej do drugiego przejazdu jeszcze jechali, po za tym na rajdzie były także dachowania przy 150km/h (citroen saxo) czy też awarie innego rodzaju. Widocznie czarna chmura znowu zawisła na rajdami

P.S.
a teraz idę się wyspać, bo całą noc pilonwałiśmy rajdówek. Zymon następnym razem bierzemy węcej węgla żeby nie było nudno

[ wiadomość edytowana przez: gadzio dnia 2003-07-12 23:03:31 ]

czy ja dobrze cię Gadzio zrozumialem, ktoś podp...lił Zenonowi koła??? jak tak to ja bym takich sku.......ów zaje...ał jak bym ich dorwał , szkoda też że Kosmo uszkodził rajdówke ale może następnym razem będzie lepiej

Cytat:
2003-07-13 07:45:47, tomy21 pisze:
czy ja dobrze cię Gadzio zrozumialem, ktoś podp...lił Zenonowi koła??? jak tak to ja bym takich sku.......ów zaje...ał jak bym ich dorwał , szkoda też że Kosmo uszkodził rajdówke ale może następnym razem będzie lepiej

Nie da się ukryć, Zenon jest poprostu za dobry i konkurencja ma z nim kłopoty ( kolejny bez żyłki strachu) takiego to problem objechać więc najłatwiej było zabrać mu koła włącznie z nakrętkami( ale dziękujemy za tą jedną która została przynajmniej była na wzór).Odkręcili koła pewnie dla tego że tym razem był problem przekupić komisję sędziowską, ale spoko będzie dobrze damy radę , ale nie ma tego złego co byna dobre nie wyszło, rajd był trudny i trzeba było miejscami zdjąć nogę z gazu, ale po tym jak się z Arkiem przejechałem podejżewam że on by tego nie zrobił, zwłaszcza po tym jak usłyszałem jak chciałby skakać na mostku no ale cóż przynajmniej oglądnąłem sobie rajd, w którym to nawet fragment zderzaka latał nad głową

Arek, mam nadzieje że na następny rajd weźmiemy jakis większy telewizor bo ten był stanowczo zamały i mozna było sie poparzyć wpatrując się w niego, ale może tym sposobem nie było żadnego żygu na samochodzie

[ wiadomość edytowana przez: gadzio dnia 2003-07-13 22:11:47 ]

Telewizor to jedno ale jeszcze trzeba wziasc PSA

Cytat:
2003-07-14 16:31:47, SiZ pisze:
Telewizor to jedno ale jeszcze trzeba wziasc PSA

spoko ja mu załatwię wyżywienie, a ktoś inny nocleg

gadzio zamiast psa to przyczpcie latarke do glowy guliwera i wszystko oswietli w promieniu 10 metrow

nie guliwera nie ma co męczyć, bo się znowu nabawi migreny

O qrw...to ładnie tam wam podpierd... koło.Zaje.... normalnie i albo zamiast kola to poskladac takiego typa i niech za kolo sam robi i porobic pare klam na zakretach.Odechcialo by sie mu potem podpierd...koła