[126p] Nowy democar:)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Rocznik 77 (zapewne sprzed słynnego lipca), 600, 50tyś km przebiegu, od drugiego właściciela, kolor azzuro adriatico czyli najpiekniejszy błękit Adriatyku , wersja pod radioodbiornik, małe braki, ale wszystko już czeka. Zostanie w oryginale

-----------------
--=RACE TECH=--

[ wiadomość edytowana przez: goorek dnia 2007-01-09 12:54:44 ]
[ powód edycji: tytul ]

Ładniusi jest. Ile dałeś za taką perełkę? A od spodu jak wygląda? Zdrowy?

Wspaniały. Cieszę się, że to po co pojechałeś okazało się warte. Fajniusi. Gratuluję zakupu. Na starszego nie polowałeś? A kolor najlepszy.

Raczej błękit "majtkowy"
Fajne ma oponki, al klapa siakaś taka....nowa

Ja ci dam majtkowy Klapa, licencja, nowe chromy, lusterko, zamek klapy, znaczek na klape chrom i cala reszta od dawna czeka, wiec problemu z tym nie bedzie

-----------------
--=RACE TECH=--

mientowy jest wporzo

Te zdjecie w profilu to juz po wymianie w/w czesci ???? chodzi o ostatnia fotke bodajze nr 5 ???

Nie tamten to inny, i jest zielony...

-----------------
--=RACE TECH=--

Chyba mi sie monitor wypalil bo wygladaja podobnie

Cytat:
2005-11-05 19:59:10, Royber pisze:
Ładniusi jest. Ile dałeś za taką perełkę? A od spodu jak wygląda? Zdrowy?

Żadnych dziur, taniej niż ostatni kupiony przeze mnie komplet cromodorek

-----------------
--=RACE TECH=--

No ładny. Ale:

1. Felgi bez npisów FIAT
2. Kierownica bez napisu FIAT

W razie czego kiere mam taką do opchenięcia :

Rano go nie było, teraz klakson już jest, felgi trzeba znalecc:]

-----------------
--=RACE TECH=--

chyba brakuje Ci osłony na kolumne kierownicza

ble ble bleeeeee

PIEKNY

Cytat:
2005-11-05 22:07:39, dooh pisze:
No ładny. Ale: 1. Felgi bez npisów FIAT 2. Kierownica bez napisu FIAT W razie czego kiere mam taką do opchenięcia :

Faktycznie beznadzieja , cos ty Mad kupił
Jakis czas temu widziałem taką okazje, ładny model zadbany z felgami z napisem Fiat. No jak z pod igły za jakies 15 000 plnow .
Takie trzeba było kupic ! A nie ty traz bedziesz siedział dlubał zbierał klasykowe graty (pewnie brakuje ci tylko lakieru na klape) no i pewnie na szrot jakis bedziesz musiał jechac .
I co frajde bedziesz miał z tego jaką , że sobie sam auto odbudojesz . Zastanów się chłopie może jeszcze to da sie oddać.
Albo sprzedaj mi przyjade zabiore , poco ci taka skarbonka
ZAjebisty jest moj stary miał takiego .
Pozdrawiam Mariusz.

w gruncie rzeczy to fajowy!

Fotki po wiosennej wizycie u blacharza (nie byłoby jej gdyby nie "kultura" innego uczestnika ruchu, który zamiast zatrzymać sie przed pasami zatrzymał sie na moim zderzaku:/) Komora silnika jeszcze musi poczekac

-----------------
--=RACE TECH=--

Cytat:
2005-11-05 22:07:39, dooh pisze:
No ładny. Ale: 1. Felgi bez npisów FIAT 2. Kierownica bez napisu FIAT W razie czego kiere mam taką do opchenięcia :

te kierownice fajnie latają

Po pierwsze nie było takiego koloru jak "Azurro Adriatico", mnie to wyglada na Turchese Farfalla (463), ewentualnie Azurro (42, wiem bo mój był w kolorze Turkusowym i wygladal identycznie.

Poiza tym to fura jak sie patrzy, tylko reanimować, mam nadzieję ze nie dostanie mu sie porzerzenie, bo w tym koralowym to tak z deka dziwnie to wygląda, ale gratuluje zakupu.

Reanimować nie ma co bo 60 tyś tylko przejechane, żadnych dziur, jedynie silnik cieknie bo stał pół roku nieruszany. A kolor to w rzeczywiście 463, szukałem ostatnio na kompie w mieszalni i adriatyku niestety nie ma....

-----------------
--=RACE TECH=--