[K] 126p-zestaw na swapa 1.1

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,

tak jak powyżej, chętnię kupię taki oto zestaw do maluszka (oczywiście w dobrej cenie ) Najchętniej kupiłbym cały kompletny, (sprawdzony, który śmigał w aucie, ale nie zajechany) zestaw gotowy do zmontowania w autku, ale niekoniecznie (opcja: silnik z osprzętem, flansza, tulejka, belka, zamach z dociskiem i sprzęgłem, też wchodzi w grę) wszystko jest do dogadania co kto ma niech śmiało pisze.

pozdro

odświerzam...

Silnik z punto 1 przebieg 46tyś od starszej osóbki która nie opanowała autka, spięty ze skrzynią. Flansza żurawiowa która sam centrowałem szpiklowałem i tulejkowałem. osiowość silnik wzglęem skrzyni do 0.05mm. Silnik z kompletnym osprzetem. Komputer bez fiat codu, wiazka, sonda lambada, alternator, rozrusznik, kolektor wydechowy wraz z kawałkiem do wkręcenia sondy.
Silnik zawieszony w aucie na wieszaku odgórnym. Robiłem dla siebie. Chłopacy z całego 3city mogą coś na ten temat powiedzieć.....;]

Silnik z dokumentami zakupu. Zalany syntetykiem.Suchutki.

Cena na priv lub 505748576

ktoś na forum ma zestaw 1.0 niby mniej kuni, ale było za 800zł chyba ? jakoś tak

W zestawie oczywiście chłodnica na dwa czujniki oraz dwa wentylatory. Chłodnica z poldka...

Silnik 1.1 SPI rocznik 96'

nadal aktualne

up...

1.0 800zł komplet

hehe widze ze jeszcze nie spyliłeś swoich gratów? póki co, to "jeszcze" szukam 1.1... a ten zestaw co masz śmigał kiedyś w malcu czy też go kupiłeś kiedyś tam i nie wiesz jak to bangla?

Mam wycentrowany zamach z nowym sprzęgłem z CC 900 (nówka tarcza i docisk VALEO) jak coś to pisz priv. pozdro

podnoszę...

i jeszcze raz do góry...

Tybek weź mi to wytłumacz czego Ty oczekujesz?! Chcesz pełny kompletny zestaw do malca P&P? napisz mi priv ile masz kasy na to i co konkretnie ma być i coś pokombinuje. pozdro !

Wiesz, czasem się słyszy że ktoś sprzedaje całość-zawsze to wyjdzie trochę taniej niż robienie od zera. Nie zaszkodzi popytać tu i tam.(np. jutro miałem jechać po odbiór zestawu ale gościu w ch** przyciął i nic z tego nie wyszło szczęście że nie dostał kasy z góry... )