| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
MikeVTi F&F Sympatyk zielona rally żaba Dulowa | 2008-06-26 23:54:08 witam,
mam takie pytanko - jest ktos moze na tym forum kto smigał w tym pucharze ? http://www.ak-polski.org.pl/kjsp.php?id=488&menu=1 fotki : http://www.rallyonline.pl/g.php?1&pg_[desc]=+DESC&modex=pokaz&T[id]=3221 |
ziemczon Warszawa | 2008-06-27 00:01:32 Nie kojarze zadnego z tych maluchow z forum, tzn. ten bialo-niebieski nalezal jeszcze do niedawna do piter-solution i toki, ale chyba go sprzedal albo pozyczyl. |
qdlaty 126p Warszawa | 2008-06-27 00:57:21
ja jechalem CC z nr2, ale nie wytrzymal tempa. c. |
MikeVTi F&F Sympatyk zielona rally żaba Dulowa | 2008-06-27 23:21:00
a jaką specyfike maja tamtejsze próby ? dojazdówki jakieś ciezkie(tzn jechałes na pamiec bo jestes stamtad czy z ksiazki drogowej) ? jak przebiegło BK ? thx |
Golab82 e30 / e36 Warszawa | 2008-06-28 11:28:56 Bk ja pisali koledzy wczesniej, w samochodzie musi być wszystko sprawne, oponki musza mieć znaczek E itd. Jak robia pomiar głośności to na bredzie napewno nie przejdziesz. Ja dostałem za 98DB 30s kary (zrobili pomiar po ktorymś odcinku).
Na dojazdówkach spokojnie ksiażka drogowa doprowadzi cie na odcinki. Próby to takie na 2 i 3 bieg na zwyklej skrzyni. Co prawda w tym sezonie jechalem tylko puchar zimy. Ael widze ze próby sa w tych samych miejscach itd. Natomiast jedyny w swoim rodzaju jest rajd sw. Krzysztofa z ak-polskiego. 100%szutrów, szybko i bokiem. Najlepszy kjs jaki jechalem w życiu. Aczkolwiek samochód zdewastowałem wtedy na maxa
W tym sezonie juz praktycznie nie startuje ale krzysztofa musze pojechać. Jak chcesz jakis dokladniejszych informacji czy cos to pisz bo w sumie w 2007 przelatalem caly sezon w MOW i troche wiem na temat warszawskich kjsów. |
MikeVTi F&F Sympatyk zielona rally żaba Dulowa | 2008-06-30 16:55:07 w sumie to sie dowiedziałem narazie to co chciałem.
z tym BK to rzeczywiscie troche lipa. o glosnosci to slyszalem ze cos cichszego anizeli breda trza zalozyc. ale z tymi swiatłami przeciwmgielnymi i cofania to mnie zabiło szczerze mówiąc. No ale cenne info w takim razie.. co do św Krzysztofa to słyszałem ze kapitalna impreza ale niestety nie dla mnie w tym sezonie. jakbym cos jeszcze potrzebował to bede sie tu odzywał albo na priva
dzieki i do zobaczenia |
jaqo F&F MEMBER 126elx + C classe Warszawa | 2008-06-30 20:58:12 mnie na pucharze jesieni na chromach bez swiatel puscili no ale moze mialem farta |