Kto ma Colina 3 na PC ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie bo nie mam juz wogole w co grac a nudno jest cholernie

wlasnie wlasnie Colin 3 poszukiwany listem gonczym przez FSM RALLY

a czy juz wyszedl na PC

nie wiem czy wyszedl nie obchodzi mnie to ale ja chce go miec

Ja tez chce jak cos .Jak ktos ma to dajcie znac

Demo już dostępne w necie, gra się super!!! Czekam na pełną wersję...

a mi nie chodzi demo mimo tego ze mam najnowsze sterowniki nvidi 44.03 i dx9 laduje sie i wychodzi nie wiem co sie dzieje

Cytat:
2003-05-31 20:17:51, Kant pisze:
Demo już dostępne w necie, gra się super!!! Czekam na pełną wersję...

a gdzie to znalazles?? w kazaa czy na jakiejs stronce, daj namiary jak cos z gory dzieki

fostof namiary da ci Rogal szybki serw znalazł

Cytat:
2003-05-31 21:25:06, Koniu pisze:
fostof namiary da ci Rogal szybki serw znalazł

ten rogal o ktorym mysle ? ale w sumie sciagam to demko ze stronki codemasters i idzie 25kB/s wiec w miare szybko

tak ten

kuzwa sciaglem demko z oficjalnej strony colina no i lipa ustawilem wszystko grafike klawisze wlaczam trase a tu sie komp zawiesza i takie tam probowalem pod win xp i pod win98 i nigdzie nie chodzi pomuszcie

Ja tez mam najnowsze sterowniki, directx i na windowsie xp i 98 nie chodzi...Nie wiem co sie dzieje

sciaglem z innego serva demko i sobie zdarzylem pograc cale 8 sekund bo sie zawiesilo no ku... mac ch... w dupe ale nie powiem gierka wygladala zajebiscie tylko mialem ustawiona grafike na minimum a ciekaw jestem jak wyglada na maxie trza bedzie sprobowac

Mi tez Colin 3 sie zawiesza kurde

no to macie zwałę, nie lepiej to sobie na jakis oesach autkiem w rzeczywistości pojeździć

no tak gadzio ale grajac w colina przynajmniej nie musisz wydawac pieniedzy na paliwo i takie tam poza tym zajeboza jest

Demo Colina 4 na PC już jest! Można ściągnąć np. z www.gry.wp.pl