Witam
Do sprzedania mam:
- chlapacze w szachownice NÓWKI nie montowane cena 30 zł
- nakładka pod korek oleju (odma ) z wężem do zbiornika cena 40 zł
- kominki z pionowych gaźników alfa romeo cena 20 zł para
- cewka fiat 125p nowa (chyba stykowy aparat) cena 15 zł
- koła rozrzadu dohc (ebonit) w sumie 4 sztuki cena 30 zł za wszystkie
- węże fiat 125p NOWE cena 25 zł
- reflektory do kanta z garami NOWE (niemieckie) cena 40 zł
- halogeny chromowane - do odczyszczenia - cena 40 zł
- gaźnik 125p/polonez MECHANICZNY nowy (był nowy przejechałem na nim z 1500 km jak docierałem DOHCA - nie myty , stan jak nowy cena 80zł
- pompa oleju 125p OHV NOWA cena 80zł
- pompa paliwa z ręcznym pompowaniem (łada/125p/polonez) cena 20 zł
- aparat zapłonowy BEZSTYKOWY (elektronik) polonez/125p 1600 OHC NOWY nigdy nie montowany z kopułką kompletny cena 100 zł
- lusterko fiat 132 chrom orginalne z 132 GLS cena 90zł
- wacu - kompletny cena 70 zł
- obrotek (jeździł w 126p ) cena 90 zł
- kierownica MONTE CARLO z nabą , oraz dystansem przedłużającym , skóra nie przetarta , kierownica zakurzona do wyczyszczenia , sprzedaje tylko z nabami (to co na foto ) na wieloklin do kanta poldka malucha , długość naby max ponad 20cm!!!! Cena 180 zł za komplet
-filtry motocyklowe "stożkowe" walce , mieszczą się w kancie na poziomych solexach ( tym bardziej na pionach) średnica wejścia 38 mn , były na aucie 10 minut , w orginalnych opakowaniach , jeden filtr nie ma woreczka cena 80 zł za 4 lub 45 za 2
- uszczelka pod kolektor DOHC NOWA (starej bym nie sprzedawał)
cena 20 zł
- świece NGK dedykowane do RITMO 130TC (ciepłota itp , tak podaje katalog) przejechałem na nich 1500 km , przy zmianie głowicy po docieraniu zapomniałem je wkręcić do nowej i wczoraj znalazłem w woreczku w piwnicy cena sam nie wiem 30 zł ??
-elementy deski do wczesnego MRa (pokrywa radio i atrapa nawiewy) cena 30 zł
-osłona rozrzadu DOHC 1600 , 1400 , 1300 . stan BDB , jak nówka cena 40 zł
- kolejna cewka + moduł (modułw mam jeszcze kilka ) cena za 2 moduły i cewke z foty poniżej (elektronik na 90%) 30 zł
-halogeny prostokątne wesem z kablami cena 20 zł
-2 dekle chrom do MRa stan BDB , jak się je wyczyści(umyje) to mozna powiedzieć że nówki cena 40 zł za 2
-bak do kanta bez korozji cena 30zł
-liczniki okrągłe , cena za pare 30 zł
pod zdjęciami na dole link do aukcji na allegro
do cen trzeba dodac koszt wysyłki wg poczty polskiej