[s] wał i korby 1.6 dohc (80mm) + inny stuff

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W związku z drobnym zmianami w planach dotyczącymi dłubanych silników i koniecznością zwolnienia miejsca w garażu oraz koniecznością pozyskania funduszy informuję co następuje.
Do sprzedania posiadam:

1. wał z silnika 1.6 dohc - kwadrata na tłokach 80mm (symetryczny) - stam bdb, wczoraj wyjąłem z bloku, panewki zarówno główne jak i korbowodowe w zajedwabistym stanie - cena powiedzmy że 100 PLN

2. korby z silnika 1.6 dohc na tłokach 80mm (pasują również do silnika 1.8 dohc) - stan bdb, do korb dodaję tłoki co na nich są (ale nie jest to żadna rewelacja - zdecydowanie bardziej HUTA niż silnik ale nie chce mi się demontować) - ecna powiedzmy 30 PLN sztuka

Sorki za jakość zdjęć ale robione na szybkiego, graty też nie umyte ale czasu nie miałem.

Ceny jeżeli za wysokie to oczywiście do negocjacji.

Dodatkowo posiadam:
- blok do takiego silnika, niestety postał kilka lat w szopie więc jego stan wizualny nie napawa optymizmem, blok wymaga szlifa lub tulejowania (nie był tulejowany dotąd) - jeżeli komus się ma przydać to cena złomu powiedzmy że 40 PLN
- głowicę do tegoż motoru (upaćkana na masę) bez głowiczek i wałków - powierzchnia styku z blokiem równa (ale głowica do totalnego odnowienia - prowadnice, zawory, plan - ogólnie wsjo) - podobnie jak wyżej jak ktoś chce i mu się ma przydać to cena złomu powiedzmy 50 PLN

Blok i głowica aktualne do piątku w sobotę jadą na kolorowankę... wał i korby zostają w pudle na tzw. wszelki...

[ wiadomość edytowana przez: Furiosus dnia 2008-07-01 06:43:34 ]

z tymi panewkami to chyba zartujesz, raz ze nowych komplet to niecale 150zł a dwa ze panewki jak majty kazdy ma swoje i uzytych sie nie pozycza

Cytat:
2008-07-01 08:51:28, Poramancza pisze:
z tymi panewkami to chyba zartujesz, raz ze nowych komplet to niecale 150zł a dwa ze panewki jak majty kazdy ma swoje i uzytych sie nie pozycza

Pomarańcz, ja w żadnym razie nie zamierzam tych panewek sprzedawać (wogóle dla dobra wału i silnika ich nawet za darmo nie dam)... jeszcze mnie bozia nie opuściła... oczywiście zostaną zachowane dla potwierdzenia tego co się działo z wałem i korbami w trakcie eksploatacji

- wał i korby dogadane...
aktualne zostają blok i goły plaster głowicy za cenę złomu.