MotoNews.pl

[S] Flansze kolektora ssącego do FSO i pod gaźnik DELLORTO

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. Po dłuższej przerwie pojawiła się nowość w mojej ofercie. Mam tu na myśli flansze kolektora ssącego do Fiata 125p / Poloneza

oraz flansze gaźnika DELLORTO DHLA40

Grubość 8mm.
Cena za flanszę kolektora ssącego - 48zł, za flanszę gaźnika Dellorto - 35 zł

Aktualnie mam tylko 1 kpl pod kolektor i 2 szt pod gaźnik ale jak będzie potrzeba to oczywiście załatwię więcej!
Polecam

UP!
Nowa cena za flanszę kolektora ssącego - 36zł/kpl, za flanszę gaźnika Dellorto - 25zł/szt

jesteś w stanie takie flansze wykonać ?

przecierz wykonał i sprzedaje

to to widzę , ale innych kształtów

Troche nie na temat - kupiłbym flansze kolektora wydechowego do dohc. Masz w ofercie?

Cytat:
2008-07-30 10:30:28, kosa131 pisze:
Troche nie na temat - kupiłbym flansze kolektora wydechowego do dohc. Masz w ofercie?

Co tam kosa modzisz??? baranek bedzie na wydechu???

Taki mam zamiar. Mam fajnego baranka od bmw m10, a wydech w specialu zaczyna mnie powoli draznic (zeliwny kolektor 4-1

własnie o to mi chodzi , czy może wyciąć dowolne kształty

może , mi wycinał dowolne kształty i byłem zadowolony .

Przyłącze się do pytania Kosy. Wydechowe do DOHC...

Niestety Panowie, wycofuję się z flanszy. Wyprzedaję tylko to co mam i póki co zawieszam działalnośc.

Cytat:
2008-07-30 14:40:40, Blady pisze:
może , mi wycinał dowolne kształty i byłem zadowolony .

no,po godzinie ze szlifierką były idealne

Panowie wczoraj sie orientowałem u siebie w mieście - bo też muszę ciąć flansze do dwururki
Co do cięcia to firma TABAL w lublinie oferuje cięcie wodą takich kształtów. Cena groszowa liczą z merta ciętego materiału... czasem jak mają okrawki z kwasówki to można od razu z ich materiału machnąć... bo tak normalnie to chcą żeby cały arkusz kupić.

sorki że się wcinam w temat, mam możliwość wycinania dowolnych flansz ze wzoru uszczelki. materiał do czarna stal lub nierdzewka (sporo drożej wychodzi niż z czarnej).
jak ktoś zainteresowany to prv