MotoNews.pl

TANIA NAWIGACJA

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kupiłem wczoraj najtańsza nawigację.
Nawigacja kupiona w Media-M. za 380zł

AKIRA to dobrze zrobiona nawigacja samochodowa z zainstalowaną mapą Mapamap Lite.
Przez internet instalujesz darmo pełna mapę 3D z budynkami.
Wystarczy się zalogować i zarejestrować.
Mała uwaga!
Należy kupić kartę SD 1GB.

Sama nawigacja działa bardzo szybko i bez zacinania,a w związku z tym, że wszystko działa na platformie Windows CE można łatwo przerobić system, aby nie ładowała się nawigacja tylko system z np. Automapą.
Chociaż uważam, że mapa Mapamap jest bradzo dobra. Wszystko obsługuje się palcami nie jest potrzebny rysik. To istotne!

Bardzo polecam

P.S.
Jest całe forum o tym produkcie. Są tacy, którzy robią z tego pudełka "kombajn".

Cytat:
2008-06-01 21:07:57, GSI pisze:
(...) Są tacy, którzy robią z tego pudełka "kombajn".

prosimy o rozszerzenie..

Rozwinięcie = mp3-player, video-player

...golarka, pilot do TV, wibrator, odciągacz do pokarmu, łyżka do opon...

Cytat:
2008-06-02 23:11:10, YANNOSICK pisze:
...golarka, pilot do TV, wibrator, odciągacz do pokarmu, łyżka do opon...

a ja kupiłem LARK-a i jestem z niego zadowolony, doprowadza mnie do celu bez problemu, planuje do niego wsadzic Auto Mape podobno jest niezła.

bardzo fajnie, że piszecie o takich rzeczach w tak śmiesznych cenach. Dotychczas rozglądałem się za znanymi globalnie markami i cenami rzędu 1kpln, stąd też do dziś nie posiadam navi. Teraz wiedząc, że te tańsze się dobrze sprawdzają, a dodatkowo można rozbudować jako pilot TV czy łyżka do opon... jeszcze jakby ktoś stworzył jakiś skrypt modyfikujący do lewarka typu żaba to dziś biegnę do MM na zakupy

Moja Akirka z MM to nawet sama zmienia koła w asteriksie i co najważniejsze potrafi rozmnożyć rope w zbiorniku

A tak poważnie to kupiłem Akire 3518-A3 i nie moge narzekać. Bardzo szybko i prosto sie ją odblokowuje. Tylko szkoda że na wbudowanym aku potrzyma max. 2 godziny, bo tak to jadąc na wczasy brałbym ja na plaże i zapodałbym sobie jakis filmik i pograł żeby zabić czas i nudę. No ale co tu więcej oczekiwać od urządzenia które kosztowało 399PLN. Jak za ta cenę to jest rewelacja. Sam czaiłem się na coś bardziej firmowego za ok. 1k PLN lub jakąs firmową używkę z alledrogo, ale po poczytaniu pochlebnych opinii o w/w nawi wybór padł na nią i jest rewelka.

Pozdrawiam

TOMTOM, w "nie dla idiotów" + karta 2 GB i mapy porządne od dobrej duszy.
Działa znakomicie za 461 zł

Ja kupiłem niedawno Philips Carin MS 530 za prawie 4000 euro wiec generalnie dosyć drogo. Do tego nie ma polskiego menu ani głosu a na dodatek mapy są z 1999 roku. Ekran monochromatyczny i nieobsługiwany dotykowo.
Zasadniczo jednak polecam!!!

a ja w temacie zapytam bo mam problem. Kupiłem blaupunkta lucca 3.5 i chce je podpiąć kablem do radia (blaupunkt brisbane SD) tyle tylko że gostek u którego kupowałem jedno i drugie mówi mi że kable do łączenia jednego z drugim (aux-aux) nie są dostępne u importera. Ma ktoś może namiar na taki kabelek????

Powysyłaj zapytanie do "kablarzy" z allegro....Te sępy nawet z pod ziemi wytrzasną...

tak zrobiłem już coś tam kombinują. Póki co przy okazji znalazłem klucze do do wyciągania orginalnego radia za 1,99 :-]

witaycie,
ja natomiast kupilem sobie SPV M650 z zainstalowana automapa. Musze przyznac, ze automapa jest swietna. do tego licencja pozwala ja apgrejdowac i wszystko jest cacy. szkoda tylko, ze licencja jest na rok... do tego mozna dorzucic jeszcze serwis miplo i sciagac wszystkie interesujace nasz rzeczy typu: radary, bankomaty, knajpu, panie (!!!), dziury, i miliony innych