[Z] JAK ZLOM NIE ZAMIENIE FIAT 125p 73 rok

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
na zlomie takie cacko stoi nic specjalnego grill przedni zafandzolilem juz sa wloty boczne waskie klameczki brzytwy chrom zdesie w ladnym stanie leko bialawy nalot ale nigdzie nei pognite i pogiete. bedzie przez pare godzin tylko ;/ potem zylety jak ktos cos chce ale 100% pewniak moge wyciagnac ceny nie mam pojecia .

wyjmuj co się da i na allegro. przede wszystkim detale, albo np. jakbyś całe wnętrze zdemontował, czy drzwi albo chociaż klamki i fletnerki.

ja nie mam czasu na allegro jak ktos cos chce to pisac wymontuje mu ja mam juz 2 piwnice w czesciach do klasykow tyle kasy utopionej ale kiedys mysle ze to sie zwroci z nawiacha ;d

stary nic nie mozna zrozumieć z tego co piszesz. a tytułu to juz w ogole...

no wiedz chodzi o to ze na zlomie w tarnowskich górach jest fiat z 73 roku ma w bd stanie zderzaki nie powyginane chrom w dobrym stanie klameczki w stanie dobrym tylne lampy przedni kierunek jeden uszkodzony 2 w stanie nie najgorszym przedni grill chrom zabrałem wycieraczki ramiona klamki korbki oslonki na klamki chrom tylna kanapa z podlokietnikiem na fotelach pokrowce tapicerka w koloze brazowym dzis mieli go zgniatać kolo 14stej dlatego zaraz jak moglem napisalem temat czy ktos cos potrzebuje ja tego sam dla siebie nei bede wymontowywal bo mam juz za duza skladnice przed 14sta nikt sie nie odezwal pierwsze glosy byly po 14stej wiec nie wiem co z autem bo sobota dzis jest i czynne do 14.

No już troche lepiej ale... jest jeszcze coś takiego jak znaki interpunkcyjne

dobra huj zamknijcie temat widze ze nie ma sesu pomagac komus odbudowac klasyka.

Szczytne są Twoje intencje, ale popatrz na swój pierwszy post w tym temacie... na prawdę ciężko to zrozumieć.

ale agresji sporo u Ciebie... tylko zwrocilem uwage, ze nie rozumiem co piszesz a Ty z chujami wyskakujesz

ja zrozumiałem wszystko

więc coś słabo u was z domyślnością

używaj chociaż kropek i przecinków już dużych liter nie wymagam...
bo faktycznie chuja z tego można zrozumieć...
a to ze chcesz pomoc to nikt sie tego nie czepia, tylko musisz sie nauczyć komunikować z ludźmi na forum ;P

temat jeszcze aktualny ?? kurde a ja szukam detali do mojego klasyka...

jak aktualne to bym wzioł takie chromowane okrągłe osłonki na klameczki wewnętrzne 2 sztuki jesli będą w rozsądnej cenie ;]

EDIT: i pióra wycieraczek bo widziałem ze to wymontowałeś jak zapodasz rozsądną cene to dobijemy dill`a

[ wiadomość edytowana przez: Junit dnia 2008-07-12 21:28:52 ]

się czepiaą zgredy , ja wszystko zozumiałem za pierszym razem

przeca pisze ze do 14 dziś było aktualne

dobra unosze sie czasami bo mi nie wszyskto idze ale ok konkretnei nie wiem czy auto jeszcze stoi dzis otwarte do 14stej w poniedzialek jak szefo mnie nie wypierdzieli gdzies w europe to wyciagne cos z nego tylko pisac co kto chce ceny sa atrakcyjne na zlomie np. szefo mial dobry humor wiec grill ze znaczkiem polski fiat dostalem za free zderzaki chodza po 20 zl z regoly co do oslonek na klamki posiadam sam takie w mojej kolekcji do odstapienia po 5 zl sztuka plus przesylka HEMIGTX pisz na gg co ci cza to szarpniemy ;] i tak jak mowie interesuja mnie konkretni tylko ludzie bo ja juz mam 2 piwnice pelne gratow pol garazu i na dworze jeszcze troche stacjonuje

tak więc jeśli fiat będzie stać do poniedziałku to trochę części trafi do mnie,pisze żeby ktoś się nie pluł,że zaklepałem parę części i w temacie nikt nic nie wie

Ja bym byl zainteresowany tymi zderzakami skoro sa w dobrym stanie, o ile Hemi juz sobie na nie nie zaostrzyl kielki

NAkladka gorna deski rozdzielczej jesli jest nie popekana.zamkniecie poleczki na desce rozdzielczej, zaslepka radia z deski rozdzielczej oraz taka plastikowa obudowe zegarow ( powinna w tym roku byc jeszcze ta jasna ) ciezko sie to zdejmuje bez zniszczenia wiec jesli moglbym prosic o ostrozny demontaz to byloby superancko.

Rozliczyc sie mozemy przelewem albo moge kasiore przelac Hemiemu i on by zaplacil za swoje i moje tajle , oczywiscie jesli sie zgadzasz Hemi

opcja jest taka w poniedzialek z ranca uderzam tam biore aparata robie dokladne fotki z tego co zostalo lub tez nie . zapodaje tu i jesli nie pojade do pracy to mozecie mowic co chcecie i potem sie dogadamy jak kto to weznie.

OkI bede wobec tego czekal do poniedzialku rano.

Na fletnerki tez bym byl chetny o ile nie sa pognile razem z uszczelkami ma sie rozumiec. Podeslij na priv jakis numer telefonu do siebie to w poniedzialek zadzwonie i sie ugadamy.

Pozdro.

Borys możemy się zgadać,z tym nie ma przecież problemu

Co do części to czekam właśnie na foty i chciałbym jedynie pobrać części których nie będę kupować jako nowe.
Zderzak przedni śmiało możesz zaklepać bo mi nie potrzebny,tylny zaklepałem jedynie wtedy jeśli mi się spodoba,drzwi tylne i przednie(zależy od stanu) i lampy tylne.
Z pewnością biorę mechanizm zmiany biegów o ile nie będzie wybity i deske rozdzielczą jeśli nie będzie pęknięta.

Zresztą w poniedziałek się okaże co i jak