Jaki fotel do malacza?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam lotnicze fotele w moim malaczu, uzywam go do normalnej, troche street-racingowej jazdy Fotele sie juz tak "wyrobily" (łagodnie mowiac), ze skrzypia non stop wqrzając kierowce czyli mnie musialbym powoli sie rozejrzec za czyms nowym. Tylko teraz problem polega na tym, ze chce kubły, ale na trasach i wogóle to slyszałem, że nie są one wygodne a lotnicze nie są trwale w zwiazku z czym doradźcie prosze czego mam szukać. Chodzi o komfort i trwalosc, bo i tak jak jade to sie mocno kiery trzymam, chyba, ze są kubly jakies tanie i wygodne. THX!!! Pozdrawiam. P.S. Wczoraj w nocy pozbylem sie radia z auta Wqrzylem sie co nie miara. I qwa to musial byc jakis totalny imbecyl co to ukrwadl, bo radio bylo jakis stare próchno first na kasety - warte max. 50 zeta. Zostawili alu gałke i kolumny - to ciekawe :/ No i gdzie byla policja, ktora przyczepia sie do mijego zaolejonego silnika (dodam, ze chcieli mi zabrac dowod rej. z tego powodu :lol

Kup sobie kubły, ale nie te typowo rajdowe bo one mają bardzo sztywne kołnieże,ja mam Bimarco E jest bardzo wygodny ale dupościsk straszny i twardy jak cholera ale specjalnie się na taki zdecydowałem bo myśle o jakichś KJSach. tak do niedzielnego rajdowania polecam jakiś kubeł ale nie strasznie twardy a przynajmniej żeby miał dyżo gąbki na kołnieżach!! Ps ja nie czuje na dystatnsach ok 100 km żadnej niewygoddy z powodu kubłów.

A odnośnie radia to mi też walnieli radio SUZUKI Ale jakiś centralny pier..... amator, radio mnie wali alezamek to mi tak spier......... ze cały dzień go próbowałem napraic aż wkońcu kupiłem nowy. Ale centralnie, no kur.... chyba ja bym sie lepiej włamał!!!!! a zeby się nie umieć włamać do malucha to trzeba być bez kitu kretynem, no normalnie trzeba nie mieć mógu!!!!!!

Widze, ze w Bilesku Bialej są tak prymitywni zlodzieje jak w Poznaniu nic mi nie mow, bo jak zobaczylem rano kable i otwarte prawe drzwi to kur.. takiego agressora dostalem, ze chcialem lać każdego przechodnia a miałem fajną gałkę - polerowane alu, to łoch nie wiedział jak sie to ściąga teraz juz mam ją w domu, nie dam skur...synom!!! Zmieniam biegi za pomocą tego kikuta co wystaje THX!! za odzew w sprawie foteli. Jeszcze jedno czy dostane takie w rozsądnej cenie, jak dla mnie rozsądna cena to np. 250-300zl za 2szt.

Kupuj kubły!! Nie prawdą jest, że nie są wygodne!! Napewno jest lepiej niż seria!!

Cytat:
2003-07-22 00:30:38, simon_pg pisze:
Kupuj kubły!! Nie prawdą jest, że nie są wygodne!! Napewno jest lepiej niż seria!!

Jest jeszcze inna alternatywa... zaladowac fotele od innego bolida Ja mam krzeselka z poldka (InterGroclin czy cus) Komfort bez porownania z seria czy kublami, na zakretach tez jest ok

Ja dość długo jeździlem na najgorszych z możliwych foteli dostępnych w malcu!! W końcu kupiłem kubełki najpierw dla siebie a potem dla "pilota". Naprawde jazda nie z tej ziemi!! Najdłuższa trasa to było ponad 300 km w jedną stronę. Jechało sie baaardzo wygodnie. Plecy nie bolały, tak więc wszystko jest ok!! Co do $ jakie chcesz poświęcic na fotele to będzie raczej ciężko. Ja polecam kupić najpierw jeden kubeł a z czasem drugi. Uzasadnieniem niech będzie fatk iż to Twój fotel trzeszczy!!

Zaciekawilo mnie to co mówił maniac. Powiedz mi ile musialbym mieć $$$ żeby sobie takie sprawić? Widziałem jue w polderach i wyglądają fachowo do tego widzialem, ze mają boczne trzymania

Spokojnie kup kubełki Bimarco model C. Sa wygodniejsze niż wszystkie prymitywne lotnicze fotele do malca razem wziete. Nie sa zbyt glebokie i nie sa rowniez zbyt twarde. Ja najdalsza trase jaka na nich zrobilem to Siewierz-Torun bez wysiadki i nawet sie nie skrzywilem z bolu jak z auta wysiadlem.

W Czechowicach goście robią fajne kubełki coś jak Bimarco D tylko mają taki zajebisty napis SPARCO za ponoć coś ok 400 zl, mi natomiast kiedyś buchnęli kierownice w szkole i chalogeny z chalogenami to lipa, ale kiere założył jakiś frajer po 3 tygodniach kumpel zauważył , a że mam dużo znajomych to w BB to pojechaliśmy i taki wpierd.. spuściliśmy gościowi, że od tego czasu auta zamykać na mieście nie musiałem!!

Kaza: z pod której szkoły? mi radio dupneli spod mechanika!!!

Jak do malca to BiMarco B są the best!!! Tylko ja zmieniałem ich obszycie i dałem sobie nieco więcej gąbki więc siedzi się super xtra wygodnie.

Zobacz do działu "Sprzedam..." mam do zaoferowania Sparco Sprint i Bimarco- głębokie.

Spod 4LO na Słowackiego

Cytat:
2003-07-22 14:06:48, Royber pisze:
Zaciekawilo mnie to co mówił maniac. Powiedz mi ile musialbym mieć $$$ żeby sobie takie sprawić? Widziałem jue w polderach i wyglądają fachowo do tego widzialem, ze mają boczne trzymania

Dokladnie Jesli chodzi o cene, to po pierwsze mozna je taniej kupic niz kubly (ale ceny sa rozne, zalezy od miejsca-gieldy etc) po 2: nie rzucaja sie tak w oczy - w szczegolnosci chodzi o kolegow z III na spodniach po 3 ciezko je wytargac z bolida - przynajmniej u mnie mial by ktos z tym dosc duzy problem, tak sadze... Nie mowie o komforcie, bo sa na pewno bardziej wygodne jak kubly, choc tez dosyc twarde. Kumplowi jakis czas temu zajeb@#$li 2xbimarco, wiec stwierdzilem ze to w sumie za duze ryzyko, bo jest to towar deficytowy w pewnych kregach... ehh

PS: Fotki na maila, jesli ktos by chcial sobie looknac.

maniac dawaj foty na royber@interia.pl !!THX!! - mysle, ze jak bede zmienial to wlasnie na cos takiego (byle byly w rozsądnej cenie )

tutaj masz opis foteli z inter-groclinu Fotele Inter Groclin

Dzieki koniu - to mi sie bardzo przyda bo moje fotele juz tak piszcza, ze zagluszają nawet moją teklę jeszcze raz THX za odzew 4 all!!!