[126]po roku produkcji

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Po długiej walce z przeciwnościami losu prawie zakoniczyłem prace nad bobim który z założenia miał być rajdówką ,mam nadzieje że się udało.Efekt prac w profilu.

[ wiadomość edytowana przez: CEHU dnia 2008-07-20 19:55:55 ]

dobra robota

Bravooooo prezentuje się bardzo ładnie Widać ogrom prac jakie zostały włozone w tego Piździka.
A co z tyłu drzemie pod klapą????????

po okopconym zderzaku cosik mi swpaikeim 899/903 smierdzi

po wlotach na pasie przednim widać że to SWAP, pytanie tylko jaki silnik/

ładny

No jak malce zazwyczaj mnie nie ruszają tak ten na ruskach i w malowaniu Abarth wygląda super. Zapodaj większe zdjęcia, no i oczywiście zdjęcia wnętrza.

P.S.
Gregor przypomniałes stare, dobre określenie, Piździk

Zajefajny!!! na ruskach wygląda super!! BARDZO MI SIE PODOBA
pozdrawiam

Chyba najlepsze , ale jest chyba oki?
Ja używam tylko takiego, jak wszyscy kt órych znam

Mam fajne dzwony( filmiki) do wrzucenia w dział Hyde Parku, komu mogę podesłać , aby je wrzucił
Proszę o mailana priv

[ wiadomość edytowana przez: gregor125 dnia 2005-06-16 10:57:49 ]

Fayny.Podoba mje sie

Elegancki-musial naprawde chyba sporo czasu mu poswiecic... moje male pytanie to czy te barwy abarth`a nie sa za duze.Wydaje mi sie ze troszke przesadzone-no ale moze mi sie wydaje
Podoba mi sie bardzo i czekam na wiekszy opis i wiecej zdjec-pisz co tam drzemie i co wogole poprzerabiane Zdaje mi sie ze bedzie ciekawie
Pozdrawiam

Bardzo Fajny Efekt Zajeb.... !!!

Bardzo ładny, zrobiony z gustem, wszystko z zewnątrz wygląda zaje......
...tak jak inni, co tam masz pod klapą ??

900 czy 1100

Heh aelegancko ci wyszedl ten bączek,bardzo fajnie wyglada.Pozdro

Klasa sprzecior. Bez zbednego badziewia. Dobra robota.
Zdradz jeszcze co tam pod klapa siedzi

no z zewnątrz wygląda bardzo ładnie. z drobnych detali to rażą tylko trochę wloty i lusterka (z poprawieniem tego drugiego nie powinno być problemu) - ale to jak mówię są detale.

Maluch baaardzo ładnie zrobiony, od razu widać że poświęciłes na niego sporo czasu i kasy. I co najważniejsze pewnie jeździ to teraz pewnie też troche lepiej

autko ma zamontowany motorek 903 z 127 i niestety narazie lepiej wygląda niż jeździ.O ile buda i reszta maneli jest oki to silnik niedomaga na 3 baniak(to już drugi silnik z pierwszym było podobnie , nie ja go remontowałem)i będę musiał to zrobić (chcesz mieć dobrze zrób to sam albo przypilnuj roboty)w profilu jest już pokazany motorek.Przód tarcze polonez,tył bębny uno.Resor prawie płaski 5 piórowy jedno pióro dopasowane z żuka(podnosiłem do góry autko z powrotem po tym jak położyłem go na glebę i okazało się że asfalty to i owszem ale teren to lepiej zapomnieć)tył sprężyny cięte o 1/2 zwoja(wcześniej połówki z poloneza trucka)Ręczny hydraulik+ mechaniczny mam po prostu dwa.Amorki kayaba premium nowe przerobione są fajne ale po gonitwie w terenie trochę miękną trzeba odkładać na gazówki.Dolot i wylot Węglarski.Niedługo więcej zdjęć i jakiś filmik.Dzięki za opinie bo po tylu chwilach zwątpienia mam motywację do dalszej pracy

Nie no majster pozamiatałeś. Optycznie budzi respekt

Podub troche ten silniczek i bedzie wymiatał