MotoNews.pl

Znowu do kupienia MV6 BITURBO

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tutaj: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=14875805

Tylko dlaczego moja wygląda identycznie - też nie widać sprężarek. Czy są ukryte między silnikem a cłodnicą - tam raczej nie ma miejsca....

Wysłałem maila do gościa. Ciekawe czy odpowie. Dramar może zdzwonisz...?

Już z Dramarem rozpracowaliśmy gościa.
To "biturbo" to wiatraczki z Żuka wstawione w dolot - zasilane z gniazda zapalniczki.

Tak myslalem, ale czlowiek pisze 220 KW czyli 299 KM. Liczy na frajera co wczesniej nie widzial MV6....?

Prośba do ludzi z Krakowa o zobaczenie na żywo, pod pozorem chęci zakupu, co tam siedzi pod maską.

[ wiadomość edytowana przez: 108_Kartos dnia 2003-07-22 16:01:36 ]

Ten usmiech mowi wszystko

Przekształacając stare porzekadło: "aukcja Allegro przyjmie wszystko". Można poświęcić jedną gwiazdkę, a nawet całe 2-gwiazdkowe konto w Allegro kosztem znalezienia napaleńca na słówko "biturbo" i kilka dodatkowych tys. PLN

Dostałem odpowiedź na maila wraz ze zdjęciami:

"Rocznik 1994. Przebieg 180 tys, 30000 tem wymieniony silnik na nowy, w serwisie w Niemczech. Tuningowany przez kameii'a. certifikat TUW. 220 koni m.
Komplet niimieckich dokumentow.
Uszkodzony przod (widac na zdjeciach ), Ksenony do zmiany sprawne.
Elektryczny szyber dach, klima ABS ASC itp."

Zwróciłem kolesiowi uwagę, że 220 KM to nie 220 kW. Już miałem jechać do Krakowa zobaczyć te niemal 300 KM i musiałby zwrócić mi koszty podróży.

I wszystko jasne

Wiatraczki od Zuka w dolocie... BITURBO MAX

Cytat:
Tuningowany przez kameii'a. certifikat TUW. 220 koni m.

A na czym ten tuning polegal ?? Na wstawieniu grilla Kameii ?? No po przyrost 9KM to super profesjonalny tuning. Oczywiscie biorac pod uwage tuning tylko grilla

Jedyne co mi sie cisnie na usta to glupi usmiech

A tak powaznie to rzeczywiscie niech panowie z Krakowa uswiadomia temu klientowi co pisze

Pozdrowka
Arek