| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
tadzik128 F&F Sympatyk fiaty 128, lancie be ... kraków | 2008-07-23 22:12:03 Mam taką deltę. Składak z 97 roku. Odpala, jeździ. Przegląd ma do 24.07.2008, czyli do jutra, OC do 29.07.2008. Elektrycznie podobno wszystko sprawne (jeszcze nie sprawdzałem). W środku gra jaieś stare radio panasonica i jest 3 ramienna spotrowa kierownica lancii obszyta skórą. Na zewnątrz nakłądki progowe od delty HF 4WD. Bez gazu czy innych takich wynalazków. Blacharka do roboty (najgorzej z jednym błotnikiem i drzwiami pasażera), z tego co wiem progi też i wiele innych miejsc zapewne też. Na pewno mechanicznieteż sporo do zrobienia Uśmiech. Cena za auto 600 zł. Mam do niej wiele czesci z innej delty (prawie wszystkie szyby, lampy, atrapa, elementy wnętrza (ale wnętrza to od przedliftingowej delty), zderzak, przekładnia kierownicza, lusterka i kilka innych częsci. razem z tymi cześciami chciałbym wziąć 700 zł.
Uwaga! Auto mogre sprzedac z papierami (jeśi ktoś chce z nim robić), lub bez podpisywania zadnych papierów jeśli ktoś chce na cześci. Jeśli cena miałaby podlegać negocjacji to wziąłbym nakładki i kierownicę. Zdjęcia porobie jutro. kontakt do mnie 886-877-930, gg 7550149. Jesli macie jakiekolwiek pytania to chętnie odpowiem. Jesli sie nie sprzeda, to za około tydzień zaczynam przyjmowac ewentualne zapisy na części. Fotki powinny być jutro jesli pogoda dopisze. auto do oglądnięcia w Krakowie - do momentu gdy nie wygaśnie OC można nim spokojnie dojechać na kołach. |
tadzik128 F&F Sympatyk fiaty 128, lancie be ... kraków | 2008-07-24 09:03:57 Dziś jeszcze ma
Zresztą zawsze lubiłem ogromne ryzyko i życie na krawędzi, wiec nawet jutro jeśli kupisz to gotów jestem na ekscytującą przygodę i dojadę nim do Ciebie... ![]() |
tadzik128 F&F Sympatyk fiaty 128, lancie be ... kraków | 2008-07-25 23:50:29
Ostatnie zdjęcie specjalnie zamieszczam jako najbardziej straszace miejsce . Auto mechanicznie sprawne (rzuca tylko troche silnikiem przy niepłynnym ruszaniu - poduszka), elektrycznie tylko szyber elektryczny nie działa, szyby i centralny bez problemu, przebieg na liczniku 280 000 km. silnik zalany pełnym syntetykiem nie jest specjalnie mokry. Jak złapie 100 stopni to czasme mrógnie olej ale na tak rzadkim oleju (chyba 5W/30) to nie jest dla mnie dziwne przy takim przebiegu... - po zalaniu półsyntetyka lub mineralnego na pewno nie bedzie takich objawów. Autko całiem miło sie prowadzi. ki9erownica jak widać ma nabę.
Pozdrawiam |