jak w temacie kupię, ewentualnie zamienię się na jakieś inne graty wachacze tylne do kapcia P+L w dobrym stanie nie pogięte bez luzów nie skorodowane. Najlepiej warszawa żeby nie wysyłać tego złomu. pozdrawiam
Mariusz126p F&F Wolny Słuchacz :) Fiat 126p GŁOSKÓW
nie wiem podaj swoja cenę mam dwa prawie nowe po 20zł szt. ale w Gdyni wiec dochodzi wysyłka. a to są koszty i czas. Zaproponuj coś, powiedz w jakim są stanie. jakieś foto może
Witam ja mam dwa wahacze obspawane praktycznie wszedzie sa pomalowane na czerwono do tego tarcza kotwiczna beben cylinderek szczeki no calosc wszystko jest prawie nowa ma maly przebieg auto pare miesiecy na tym tylko stalo ale tez przejechalo 4 imprezy gdyby cie to interesowalo daj znac tylko ze cena nie bedzie 20 zl za sztuke tylko troche wiecej
Raczej interesuje mnie seria, sprawa dość pilna, tarcza kotwiczna etc mnie i tak nie interesuje ponieważ mam stary rozstaw śrub. Może i bym był zainteresowany, ale znów ta wysyłka i czas;/ ale wrzuć jakieś foto poglądowe i wstępną cenę kompletu.pozdr.
Siemka.
Po moim malcu pozostał jeden wahacz chyba lewy. Wprawdzie jestem z Białegostoku ale kumpel często gania do W-wy to mógłby Ci podrzucić.
Co do ceny i ew. transportu to pisz na priva