[BR] blachy/flansze pod tarcze hamulcowe do 126p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!
Badanie rynku, prawdopodobnie jutro będę znał konkrety i zobacze czy się potwierdzi cena, jeśli nie to kupa.

Więc tak: czy są jacyś chętni na blachy pod tarcze hamulcowe na przód do 126p? Nówki.

Flasze pod hample z poloneza/125p ok 50zł

[ wiadomość edytowana przez: Dar00 dnia 2008-09-23 20:07:23 ]

ale czy to były by takie jak robił TRS czy samoróbki ?? w sensie robione maszynowo czy ręcznie obrabiane ??

[ wiadomość edytowana przez: cb_marcin dnia 2008-09-23 20:36:14 ]

wycinane plazmą

już nie kłam!! na gg mi piszesz ze pilnikiem napierdzielasz caly dzien przy tych blachach a tu ze plazma? chyba monitorem plazmowym;DxD

bo liczy się jakość

A na poważnie to jakościową będą jak od TRS/Nitro

Nie wytniesz palzmą tak jak laserem, plazma tnie dupiato.
Jeśli chodzi o jakość:
1. woda
2. laser
3. plazma

i tu kolega " Tomecki_b-b" ma racie
plazma ma problem z detalami i małymi otworami

A była by możliwość wykonania takowych blach ale pod hample tarczowe z CC? Jeśli tak to ja na jeden komplet bym się pisał

a czy Dar00 miałbyś tylko przednie czy tylne pod DF-a też ??

Jeżeli się dogadam to przód i tył pod DF będzie bankowo.

Z blachami pod CC trzeba będzie poczekać ale jeżeli się rozkręci to też pewnie będą

w przeciągu 2 tygodni powinienem mieć po 5 kompletów blach pod zaciski fso/polonez, 5kompl. pod zaciski cc/sc i 5kompletów na tyl pod fso.

Ceny (bardzo przybliżone - jeżeli już minimalnie będą odbiegaly od podanych tutaj):

SC/CC przód 40zł
FSO/Polonez przód 50zł
FSO/Polonez tył 50zł

Fotki zamieszczę kiedy będą już gotowe.

Pozdrawiam

Cytat:
2008-09-27 13:05:47, Dar00 pisze:
w przeciągu 2 tygodni powinienem mieć po 5 kompletów blach pod zaciski fso/polonez, 5kompl. pod zaciski cc/sc i 5kompletów na tyl pod fso. Ceny (bardzo przybliżone - jeżeli już minimalnie będą odbiegaly od podanych tutaj): SC/CC przód 40zł FSO/Polonez przód 50zł FSO/Polonez tył 50zł Fotki zamieszczę kiedy będą już gotowe. Pozdrawiam

Potrzebuje komplet na przod od sc.
zostawiam gg 10289742

Jestem zainteresowany kompletem blach DF/POLONEZ.

Poproszę o jakiś kontakt celem odbioru.

POZDRAWIAM.

witam, jak tam blachy