Brc w seacie altea

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam! Czy ktoś może mi powiedzieć,czy bezpiecznie można zamontować zbiornik toroidalny w altei 1.6 Gazownik powiedział,że zawór wychodzi prosto na rurę wydechową(2-3 cm) To podobno za blisko. Ktoś montował gaz w takim aucie? Prosze o pomoc. Inna butla zapycha cały, i tak nieduży bagażnik. Dzieki z góry

witaj. powiedz jaki zawor? bo nie rozumiem?

Cytat:
2008-07-22 10:43:15, bugal71 pisze:
Witam! Czy ktoś może mi powiedzieć,czy bezpiecznie można zamontować zbiornik toroidalny w altei 1.6 Gazownik powiedział,że zawór wychodzi prosto na rurę wydechową(2-3 cm) To podobno za blisko. Ktoś montował gaz w takim aucie? Prosze o pomoc. Inna butla zapycha cały, i tak nieduży bagażnik. Dzieki z góry

witaj croma1
sorki,ale nie znam się na tym.Może chodziło o przewody gazowe. Podobno przy takim zbiorniku wychodzą w altei przy samym wydechu.W razie jakiejś nieszczelności mogłoby być niebezpiecznie. Powtarzam słowa fachowca. Dzwoniłem w inne miejsce,to powiedzieli,że spokojnie zamontują. Wstawiają jakąś osłonę czy coś. Mimo wszystko trochę się niepokoję o to bezpieczeństwo. Miałeś może doczynienia z tym modelem auta? Dzięki z góry

do tego w tym miejscu są jeszcze jakieś elementy zawieszenia.
Nie wiem,czy jest to aż taki duży problem,czy tylko było to dla kogoś za dużo zabawy i mnie zbyto. A tak wogóle,to myśle o brc do tego auta. Nie wiem czy to dobry wybór?