Tylna szyba w 2106

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Heja!
Chcę wymienić tylną szybę w mojej 2106 na ogrzewaną. Pytanie związane z tym brzmi:
czy pasuje szyba od nowszych/późniejszych modeli: 2105, 2107, albo od De Efa?
Pozdrawiam!
Pón
Ewentualnie jeśli ktoś ma grill, orzynajmniej prawą połówkę (po stronie kierowcy) na szrotach nie ma, a nowy kosztuje 100pln!!!
R.

Podejrzewam,że pasuje , ale poczekaj lepiej na potwierdzenie tego przez bardziej doświadczonych właścicileli kalsyków( ja jestem początkujący
Jesłi chodzi o grill - w przyszłym tygodniu jadę trochę w polske więc jak trafie - biorę dla Ciebie . Była jedna 2106 niedawno pod Radomiem (kupiłem z niej komplet zegarów) i jeszcze nikt ei do niej nie dobrał
Paweł

pod radomiem był też grill i tylne lampy od 2103 wiec może Pun czas dopasować autko do wpisu w dowodzie

nie ma z tym zadnego prolemu.ja w mojej 2106 mam tylna szybe z 2107,a przednia z 125p(tak to jest jak sie na "dopingu" auto sklada po malowaniu,he,he-lodka bols!!!)

CHCIALEM WSTAWIC SOBIE ORYGINALNA CIEMNĄ SZYBĘ OD DF ALE DOWIEDZIALEM SIE ZE DELIKATNIE SIE ROZNI ... MOZNA JĄ WSTAWIC ALE MOZE POTEM TROCHE PRZECIEKAC...

Tak jest, nie wsadzi sie klina w uszczelkę....
Jarek_Szczecin

a ja właśnie mam tylną szybę od 125 wsadoną ale jest troszkę wyszsza od orginału i nie zabardzo chciała mnie wejśc ale podcinali mi uszczelkę i weszła i nawet nie cieknie