Gdzie ładnie szkiełkuja w okolicach Gliwic felgi...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak jak w tytule szukam firmy zajmującej się piaskowaniem felg ale chodzi mi o firme która ma bardzo drobny piasek .No i co by tanio było rzecz jasna :] Z góry dziekówka

ja mam takiego kolege co robi takie cóś, moge ci pokazac alu dekiel wypiaskowany u niego ;]

fachowo piaskuja w Rybniku.malowanie proszkowe tez Rybnik,albo troszke blizej Gliwic to Żernica.

Nikusss a ten twój kolega to w Gce ? i ile sie kosztuje jak masz jakąs fotke to zapodaj .

fotek nie mam, daleko nie masz, kolega jest z rybnika i w rybniku piaskuje...

no to jesteśmy dalej przy Rybniku
piaskowanie 4 felg kosztuje koło 70-80PLNów.

a ile za pomalowanie 4 x 13" proszkowo??

Cytat:
2008-07-11 09:08:04, 4xtrim pisze:
no to jesteśmy dalej przy Rybniku piaskowanie 4 felg kosztuje koło 70-80PLNów.

Fajne ceny - w Wawie za jedna fele tyle krzycza...

ładnie malują w Mikołowie proszkiem naprawdę nie widziałem żeby tak łanie ktoś z pistoletu zrobił ale cena tez fajna bo 380 . W Zabrzu też malują ale nic specjalnego. Słyszałem również że gdzies pod Tar-Górami jest firma która ładnie maluje . No i to tyle

Hmmm, o ile dobrze kojarze to szkiełkowanie to nieco inna technologia niż piaskowanie - inny materiał scierny.

Tak sa to małe kuleczki szkła wielkości nie pamiętam ale bardzo małe.

Cytat:
2008-07-11 09:09:48, Termit pisze:
a ile za pomalowanie 4 x 13" proszkowo??

100PLNów alumki w złotym mwtalizowanym.Proszkiem ma sie rozumiec

Cytat:
2008-07-11 20:26:53, 4xtrim pisze:
100PLNów alumki w złotym mwtalizowanym.Proszkiem ma sie rozumiec

ale za 4, czy za sztuke? w Krakowie za komplet z tego co sie dowiadywalem, to piaskowanie + malowanie proszkowe to okolo 360 zeta wychodzi. 80/szt. Troche duze te roznice... Temat akurat na czasie, bop bede chcial niedlugo sie zajac moimi felgami

Julo - no wlasnie w Wawie sa takie same ceny jak w Kraku - 70-80zl/szt.

piaskowanie u nas w miescie 70-80 zloty za 4 sztuki.obojetnie czy alu czy stal.
malowanie proszkowe zloty metalizowany 100 zl za 4 sztuki.

umnie piaskowanie 4xstal 13 cali 48 zl alu 80 zl przy wiekszej ilosci upust szkielkuje tez ale nie pytalem o cene . 14 cali w tej samej cenie mi wypiaskowal

u mnie taniej - do indywidualnego dogadania, ja jestem zadwolony i z ceny i z jakosci

u mnie w okolicy 50 zlociszy za felge (piaskowanie + malowanie), przy 10 kpl felg 7% znizki

Cytat:
2008-07-12 00:16:14, 4xtrim pisze:
piaskowanie u nas w miescie 70-80 zloty za 4 sztuki.obojetnie czy alu czy stal. malowanie proszkowe zloty metalizowany 100 zl za 4 sztuki.

tylko teraz kwestia, czy scierniwo jest drobne czy grubsze. Problem jest takiej natury, że moje felgi sa mocno kanciaste i maja te nieszczesne dekielki z napisami. za nic na swiecie nie chcial bym, zeby to sie zniszczylo. Wiesz cos w tym temacie?

dokładnie nieznam gramatury piasku.wiem na 100% ze maja 3 rodzaje.
kumpel piaskował nawet nadwozie auta.Goście siedzą w piaskowaniu od 93r.Daja rade.