[s]kubełki bimarco B

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
dwie sztuki, bez przelotek, jeden do połatania, drugi do obszycia cena za dwa 120zł, odbiór osobisty.

poka foto Wstępnie zainteresowany

jak coś to chętny podwójnie i gotowy do zapłaty wczoraj, tlkyo niestety wysyłka tylko jak mozna to foty, są jakieś mocowania??

Panowie, napisałem ze raczej odbiór osobisty, czekam tydzien aż ktoś sie pojawi po nie, jesli nie to pożycze aparat, cykne foty bede myslał o wysyłce.

zapytam grubego

nie chce

jka coś ja nadal chetny tylkojak pisałem niestety wysyłka

ja odpuszczam ...

jak z tymi fotelami ?

jakaś zniżka mozę zmiana co do wysyłkii ? jka coś prosze foty w temacie albo na cb_marcin@wp.pl

jeden poszedł, został drugi w stanie średnim, tzn tapicerka w zasadzie do odbudowy, gąbka siediska też, a tak to oki. oddam za 40zł

za 50zł ł z przesyłka i biore tlykofote prosze

w kazdym temacie o kubłach widze że klepiesz , kupujesz , kupiłes juz jakieś??

no własnie, sory za OT ale cb_marcin u mnei też zaklepał kubełek....

owszem kupuje, nie wierzycie zobaczcie dystanse od rwdrally kupiłem właśnie teraz dzisija przelałem kase a co do kubłeka to owszme na kilku postach klepałem bo szukam czegosc najbardzije odpowiedniego a tutaj jest że niby obszyty tylko ze do regeneracji, twój Qba nie wiedziałbym jak obszyć na nowo, bez wzorcy z materiału, a stare moge zyć za wzór do wykroju, tak ?? ale jeżlie nie da rade za taką cene to pomyśle nad twoim Qb