Lancia Trevi 2000LE

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, dopiero się zarejestrowałem, ale forum F&F przeglądam od dawna.

Jeżeli ktoś jest zainteresowany to mogę podać namiary na autko takie jak w temacie. Silnik to 2 litry DOHC, Typ:S-4, 8 zaworów, około 122KM,176Nm, silnik jest na wtrysku(niestety, a tak chciałem wyciągnąć spod maski Weberka).Autko jest powoli rozkradane. Może ktoś by coś chciał.

Pozdrawiam
Filemon

a jak to autko wogóle wygląda ma ktoś jakieś fotki ?

heh, nie widzialem nigdy.
przod charakterystyczny dla lanci, ale reszta podobna do argenty.

bardzo mnie się podoba ta bryła...

Mój ulubiony silniczek, ale chyba nie tylko mój

a co z silnikiem?

Wyyebana w kosmos ta bryka! Jakby jej nie rozkładali, albo chociaż jakby była bliżej to bym sie na całość może rzucił. Bryła coś mi sie wydaje podobna do pewnego modelu FIATa...
A za ten silniczek ile tam wołają? To jest jakis szrot? Na szprycy to dopiero jest POWER - i można też nieźle podkręcić chyba

Cytat:
2003-07-29 23:53:19, Race_D pisze:
Wyyebana w kosmos ta bryka! Jakby jej nie rozkładali, albo chociaż jakby była bliżej to bym sie na całość może rzucił. Bryła coś mi sie wydaje podobna do pewnego modelu FIATa...
A za ten silniczek ile tam wołają? To jest jakis szrot? Na szprycy to dopiero jest POWER - i można też nieźle podkręcić chyba

Nie jest to żaden złom. Auto stoii porzucone na chodniku przy niezbyt ruchliwej ulicy na Bronowicach. Jeśli ktoś ma trochę odwagi to może je rozszabrować.

Filemon

Cytat:
2003-07-30 00:10:57, filemon pisze:
Nie jest to żaden złom. Auto stoii porzucone na chodniku przy niezbyt ruchliwej ulicy na Bronowicach. Jeśli ktoś ma trochę odwagi to może je rozszabrować.

Filemon

Porzucone Qrde, jakby to bylo blizej Bydzi to bym od razu się za nią zabrał. Ludzie ale okazyja! Ma jakieś tablice rej.?
BTW - kto wie jak to jest prawnie z takimi "porzuconymi"? No bo w przypadku samochodu to chyba nie tak hop-siup?

Porzucone Qrde, jakby to bylo blizej Bydzi to bym od razu się za nią zabrał. Ludzie ale okazyja! Ma jakieś tablice rej.?
BTW - kto wie jak to jest prawnie z takimi "porzuconymi"? No bo w przypadku samochodu to chyba nie tak hop-siup?
[/quote]

Jakieś tam rejestracje ma, ale z tego co widziałem to już się ktoś do niej dobierał. Jak będę miał chwilke czasu, to pogadam z babką z kiosku, koło którego stoii ta Lancia.

Filemon