| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Pigletto TOYOTA DRIVER V50 Orzesze | 2008-08-04 12:31:12
Ogólnie można coś napisać, ale konkretnie, co ile kilometrów, to już zależy od danego auta. Zwykle, po kupnie samochodu, kiedy nie wiesz co i kiedy było robione, wymienia się płyny (olej silnikowy, płyn w chlodnicy, plyn hamulcowy), filtry (powietrza, paliwa, oleju). Można jeszcze olej w skrzyni biegów... we wspomaganiu chyba się nie wymienia... ale nie jestem pewny. Do tego wymienia się komplet rozrządu, no ale u Ciebie może być łańcuch, wtedy chyba są tylko regulacje. Co do klimatyzacji to najlepiej co roku przeglądnąć i uzupełnić czynnik i olej. Inaczej możesz "zajechać" sprężarkę. Po kupnie auta warto wg. mnie to wszstko zrobić żeby mieć 'czystą' sytuację. Poza tym można zainteresować się stanem świec, ewentualnie kabli wysokiego napięcia, klocków hamulcowych i tarcz. Z rzeczy podstawowych to możliwie często zaglądaj pod maskę i sprawdzaj poziom oleju, płynu chłodniczego, płynu wspomagania no i ogólnie czy coś gdzieś nie cieknie lub dziwnie nie wygląda. Zerknij sobie jeszcze na: http://www.abs.org.pl/ [ wiadomość edytowana przez: Pigletto dnia 2008-08-04 12:33:36 ] |
Talus TOYOTA DRIVER Carina E / Evo '07 Mielec | 2008-08-04 16:39:34
ja widziałem peugeota 307 cc. dwie osoby były w środku, ale nie jechała jak typowa L-ka
trasa ropczyce-rzeszów minęła wyjątkowo szybko za takim sponsorem |
t_bag11 kraków | 2008-08-05 11:04:51 Witam i dziekuje wszystkim za porady.Jesli komus wpadnie cos jeszcze do glowy to piszcie.Jeszcze raz dzieki!!!
Pozdrawiam, |