[S]Sprzedam dwa lekkie koła wałków rozrządu DOHC

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak jak w temacie sprzedam dwa koła lekkie (te z dziurami) do silnika DOHC fiat ,lancia te co sprzedaje są z lanci stan bardzo dobry,różnią się tylko znakami ale to żaden problemu ustawić tak aby było dobrze. Cena to 110 zł

Można fotki na vazyl@onet.pl ?

tu sa fotki : fotki kół

chyba coś nie działa ...

a nie mozesz po prostu normalnie ich wkleic?albo dac do profilu?

wszytsko dziala tylko trzeba kliknac 2 razy na kola.rar i zapisac na dysku

dzieki za wrzucenie fotek

to się przez przypadek dowiedziałem ,że mam lekkie koła a już myślałem ,że ten silnik tylko na złom się nadaje

up

up

klepnięte

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

do 2.0 ze 132 nie podchodzą te koła ponieważ jest inne odsadzenie i bieżnia paska jest bardziej odsunięta od głowicy przez co część paska może znajdować się w powietrzu.

no weź nie strasz!!!

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

miałem takie w moim 2.0 i działały :-p ale ja się nie znam , za to wiem ze dohc to złooo

W moim przypadku koła z lanci tak właśnie wystawały.
Byc może są dwa różne odsadzenia tych kół ponieważ te co sprzedaje barti mają mały wypust w stronę chłodnicy a moje tego nie miały więc możliwe,że te koła jednak podejdą pod 2.0 ze 132.

wiesz co jak dla mnie wyglądaj identyko jak lekkie koło z argi które kupiłem nówkę jak remontowałem dohca . Tak jak blady mówi pasi konik bez problemu . A dzisiaj idem grzebać przy aucie wiec mogę założyć do starej głowicy jakieś wałki i założyć koła .Ale na bnak jest ok Ale fajnie że sie martwicie :]

up

up

nie chcesz zamienić na inne lekkie , takie jak w np. ritmiaku 105tc ?

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek