Kto w Krakowie dobrze ustawi BRC Sequent24??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chodzi o samochód toyota z silnikiem 1,8 vvti. mam zamontowaną instalację jak w temacie w firmie Mexol na ul. Mogilskiej. Instalacja pracuje idealnie poza jednym szczegółem. Auto pali dużo. samochód palił benzyny 8 - 8,5 l/100Km. gazu zaraz po zamontowaniu instalacji palił 9-9,5 l/100km. tak było przez kilka tankowań. potem z baku na bak zaczął palić więcej. obecnie pali na poziomie 12l/100KM. dodam jeszcze, ze poruszam sie raczej poza miastem. w mieście to nawet nie wiem ile pali ( myśle, ze około 14 l). byłem 3 razy w tej firmie i za pierwszym razem zmniejszono mi dawkę o 12 % i efekt był taki, ze auto osłabło ale spalanie identyczne. potem jeszcze dokonano kilku korekcji i na końcu powrócili do ustawień pierwotnych. Fachowcy z tej firmy powiedzieli, zę takie auto ma palić 11 - 12 l gazu i odprawili mnie z kwitkiem. Nie mogę sie z tym pogodzić bo znajomy ma takie same auto i mu pali gazu 9-10 l.

Wiec mam takie pytanie czy możecie mi polecić kogoś kto na terenie krakowa lub okolic ustawi mi prawidłowo tą instalację??

[ wiadomość edytowana przez: mgabrys dnia 2008-06-05 15:33:45 ]

widze 0 sugestii.
mam jeszcze jedno pytanie. bo gdzies wyczytałem, ze w tej instalacji raczej nie zaleca sie czestego poprawiania map ( nie wiecej jak 1-2 razy). a mnie juz 5-6 razy poprawiano. moze to jest przyczyną i mapy sie rozjechały. może poprostu trzeba przeprowazić programowanie od nowa??

Witam
Czy znalazłeś jakąś dobrą firme?
Mam tę sama instalację i podobne problemy.

a może Czakram w Tarnowie???