[K] Kupię płyte pod silnik do 126p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie kupie najlepiej używaną płyte pod silnik do 126p WRC.

Oj joj joj coś to kupownie kiepsko widze. a może ktoś podpowie jak i z czego ją najlepiej zrobic? (głownie chodzi mi o mocowanie)

Panowie no nie żartujcie że nikt niema takowej,i nikt nie doradzi jak i z czego ją zrobić? hallllooooo!!!!!!

przydala by Ci sie duzy plat blachy ok 3-4mm, aluminium lub stal, i spawarka. ewentualnie katowniki. podorabiasz mocowania, wytniesz na odpowieni wymiar, najpierw lepiej wez duzy karton i przygotuj sobie arkusz..., pozniej go odrysuj na placie balchy, wytnij i pospawaj mocowania, tak zeby dochodzilo do budy w niektorych miejscach... nie jest to trudne...tak mi sie wydaje ale troche czasu pewnie pochlonie...

poszukaj w wyszukiwarce wydaje mi sie że było już gdzieś jakiś manual/zdjęcia ...

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

nie trzeba sobie tak życia utrudniać jak pisze kolega cybul...
po pierwsze tylko alu (PA11, oznaczenie takie) a nie stal, po drugie 5mm conajmniej a po trzecie prosze bardzo:
link do mojego tematu z kiedyś jak chciałem taką sprzedać

I dziekuje qbara ponownie jesteś niezawodny. chodziło mi tylko o to jak to zamocować najlepiej,dzieki. Co nie oznacza że nie kupie jakby ktoś miał takową gotową na sprzedaż.temat nadal aktualny.

Mam takie coś gdzieś, poszukam w piwnicy i zrobię zdjęcie, płyta jest używana.pozdr.

Płyta ma 4,5 milimetra grubości bez ryfli, jest używana, kupiona kiedyś na forum, ja na niej nie jeździłem. jakoś nigdy nie było okazji założyć.

cena 100zł jak nie pójdzie to w końcu założę do siebie pozd.