| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
roman16 Miłośnik FSO Pozonel Carro + 50% ... Warszawa / Milanówek | 2005-01-23 13:55:59 W Jaktorowie ok 45 km od Wawy w stronę Łodzi jest do sprzedania DF karetka tzn. kiedyś była to karetka a teraz jest to pojazd użytkowy.
Zakładam temat na forum ponieważ jest na nią klient za 550pln i ma być na dniach sprzedana. Czytałem na forum kiedyś że kombi są już rzadkością i o części też trudno więc ktoś może się nią zainteresuje, właściciel powiedział że sprzeda temu kto da więcej. OC jest, przegląd jest, stan techniczny jeszcze nie wiem, r.prod chyba 90 Aktualne fotki, oraz dalsze szczególy wieczorem... ostatnie zdjecia jakiem mam tej karetki są >>TU<< tzn trzeba troszkę poszukać ale są... |
vistula Miłośnik FSO Polonez Caro 95' Przystajń | 2005-01-23 14:50:33 Ja czekam , aż w Szpital przy Hucie Częstochowa będzie sprzedawał karetki....tam jest ich jeszcze chyba 2 sztuki......... |
kaovietz Miłośnik FSO PF 125p 2.0 KOMBI Bristol UK | 2005-01-23 21:11:28 Niestety chyba fotek w profilu nie ma
A co do bicia się o to auto: 550-600zł to nie jest super cena za takie auto.Za moją dałem 350zł,a kolega Race_D zakupił takie cudo za 100zł
Fakt,że tych autek jest juz naprawdę mało,a kto znajdzie klasyka kombi w stanie oryginalnym moze uważać się za prawdziwego szczęściarza. Mój Fiacik kupiony na przetargu,odpalił i pojechał do garażu bezproblemowo,blachy nie wymagały powazniejszych napraw a silnik pojeździł ponad rok zanim padł
![]() |
Race_D Miłośnik FSO FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2005-01-23 22:04:49 Dokładnie jak pisze Kao - moja karetka '89 kosztowała mnie całe 100zł z czego paliwo w baku (ponad pół stanu) było chyba więcej warte . No ale to było troche po znajomości dzięki koledzie Mieszko1976 (dziekować). Silnik w stanie bdb tak na oko, po mokrym asfalcie szła bokiem bez proszenia nawet .
BTW - jutro chyba łykne DF'a '86-'88 w sedanie . |
kaovietz Miłośnik FSO PF 125p 2.0 KOMBI Bristol UK | 2005-01-23 22:48:48
O kurde Konkretny uchwycik
Co to za cudo obok Fiata?
Szkoda,że fotki kiepskie...
Gustowna,pistacjowa tapicerka Tez miałem takie siedzonka.
Wnioskując po zdjęciach i cenie - pewnie trafi na złom |
Race_D Miłośnik FSO FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2005-01-24 01:40:26 To ja spróbuje wkleić wieksze fotki tego cuda :
O ile wywietrznik dachowy mi się podoba i żałuje że w mojej został usunięty, o tyle piaskowane szyby i błekitna tapicerka to już troche nie mój styl .
[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2005-01-24 01:44:33 ] |
anmimo Miłośnik FSO Wartburg/Wołga/Dacia ... Białystok | 2005-01-24 07:53:42 A ja dodam ze w Bialymstoku jest do wziecia za smieszne pieniadze nadwozie do 125p - karetka brak tylko silnika... Wiecej informacji u mnie.. |
karlo BMW E-28 520i Wrocław | 2005-01-30 14:56:04 I jak zawsze mowilem jest stytuacja ze jest cos za grosze a nikt tego nie chce wiec jak tu zabytki ratowac jak nikt ponozej ceny zlomu nie chce ich kupic. Moim zdaniem 600zl za tego kombiaczka nie jest cena wygorowana. Ale przewiduje ze jak juz autko trafi na zlom albo podobna historie to polowa bedzie gadala ze kupila by itp ... Hehe albo jak cena bedzie 2 razy wieksza . Jak dla mnie szkoda zeby trafil w niepowolane rece. |
karlo BMW E-28 520i Wrocław | 2005-02-02 23:20:27 No i tak zazwyczaaj konczy sie temat uratowania czegos . No nic trudno nastepne autko trafi w niepowolane rece W tym wypadku nie widze roznicy miedzy zachowywaniem sie jak pies ogrodnika i nie mowieniu o czyms do uratowania bo i tak nikt sie nie odezwie bo zawsze cos musi byc powodem . Najlepiej to gdyby byl klasyk z zajebistym lakierkiem w zajebistym stanie i to za darmo z dostawa do domu to moze z laska ktos by sie odezwal i ylo by najlepiej a kazd czeka na ideal za 300zl no ale zanim sie coiektorzy doczekaja to bedzie za pozno i koszty beda jeszcze lepsze .[ wiadomość edytowana przez: karlo dnia 2005-02-02 23:22:54 ] |
kaovietz Miłośnik FSO PF 125p 2.0 KOMBI Bristol UK | 2005-02-02 23:41:46 Stary nie ma się co oburzać.Obecnie sam bym takiego Fiata nie wziął nawet za darmo,z różnistych powodów.
Nie każdy ma teren na którym moze chocby postawić takie cuś,poza tym mnie nie boli fakt,że ten czy inny Fiacik pójdzie na żyletki.Nie oszukujmy się - w większości są to padaki,na których remont mogą pozwolic sobie tylko ludzie mający albo kupe kasy,albo własny warsztat i umiejetności. Gorzej,gdy gdzies na szrocie/w stodole itp marnuje sie naprawde wartosciowe autko,w niezłym jescze stanie. Nie ocalimy kazdego "trupa" przed hutą,taki lajf. |
Marcin1608 Polonez 1500 Warszawa | 2005-02-03 00:38:45
Za darmo to ja bym go przygarnął , ale trza by go podstawic mi pod brame (żeby było naprawde za darmo)
Poza tym zgadzam się całkowicie z przedmówcą |
BolimA Miłośnik FSO PF '81 / E34 '90 Warszawa - Wola | 2005-02-03 00:48:03
Chyba, ze jestes Rejsem_Di(caprio)
A o obowiazku OC i UFG byl juz temat... i powinien byc ostrzezeniem dla wszystkich, ktorzy kupuja auto do "dlubania" a nie do jazdy. |
JerryP Miłośnik FSO Astra1,7CDTI, Fabia, ... Sulejówek | 2005-02-03 00:59:09
Znam te tematy bo już parę latek bawimy się w te klocki a żeby móc prowadzić działalność związaną z finansami nie można być karanym nawet za takie bzdety jak podatki czy ubezpieczenia. |