MotoNews.pl

Ma ktoś z was stroboskop w escorcie?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kumpel chce mi sprzedac za kilka zeta stroboskop u niego w autku też fajnie to wygląda, czy aby takie bajery to nie lekka przesada? jak myślicie ps. ale na postoju z tym stroboskopem to miazga

Mowisz o strobolu zamontowanym w lampach ??? Bo jezeli tak to naprawde ciekawy efekt

Cytat:
2008-08-22 18:47:03, Sjepka pisze:
Mowisz o strobolu zamontowanym w lampach ??? Bo jezeli tak to naprawde ciekawy efekt

Ja qrna tez kiedyś sobie o takim bajerku pomyślałem ale jakoś nie było chęci, czasu albo kasy na taki bajer . Miałem właśnie wizje żeby wsadzić to w miejsce postojówek

tak dokładnie o to chodzi chyba sie skusze tylko jak to zamontować żeby było oki

Cytat:
2008-08-22 18:53:20, ArekCLX pisze:
Ja qrna tez kiedyś sobie o takim bajerku pomyślałem ale jakoś nie było chęci, czasu albo kasy na taki bajer . Miałem właśnie wizje żeby wsadzić to w miejsce postojówek

Troche zabawy z tym jest ale efekt koncowy porazajacy !!! Kumpel ma w E 30 takie cos a ma o tyle ciekawie ze ma do tego kilka prograwow mrugania

a nie wiecie musze otwory nowe robić w lampach czy jest szansa wykożystac jakieś dziury fabryczne?

Cytat:
2008-08-22 18:57:39, KMARO pisze:
tak dokładnie o to chodzi chyba sie skusze tylko jak to zamontować żeby było oki

nie wiecie musze otwory nowe robić w lampach czy jest szansa wykożystac jakieś dziury fabryczne?

to zależy od strobola, ale powinieneś upchnąc to w otwory od postojówek.

Wszystkie laski z remizy Twoje!!

Stroboskop? o matko
takie rzeczy to w 99r...

[ wiadomość edytowana przez: _Maly_ dnia 2008-08-22 19:48:07 ]

Cytat:
2008-08-22 19:47:48, _Maly_ pisze:
Stroboskop? o matko takie rzeczy to w 99r... [ wiadomość edytowana przez: _Maly_ dnia 2008-08-22 19:48:07 ]

Jeszcze koguta niebieskiego walnij i bedziesz mial rządową fure

Powiem wam że widziałem jednego bolka z takim esem w Mielnie. Miał to sprzęgnięte z alarmem, centralnym zamkiem i wsadzone w halogeny. No wieczorkiem jak zamykał z pilota fajnie to mrugało ale żeby od razu laski majtki przez głowę ściągały...

ja miałem wsadzone w halogeny, ale wyleciały na śmieci - bajer z 16 funkcjami świecenia, ale halogeny bardziej się przydają jedyny plus to jak leciałeś na trasie w nocy z włączonym strobolem to wiara zjeżdżała na pobocze bo wyglądało jakby jechali nie oznakowanym - tak więc droga była moja

mama stroboskopy w przeciwmgielnych z przosu włączane osobnym przełącznikiem.
Efekt: żadko używane ale na trasie czasami się przydają, ludzie zjeżdżają na pobocze Niestety trzeba uważać bo zastosowanie ich może zakończyc się utrata dowodu :/

PS: są dostępne przynajmniej 2rodzaje: większe zarniki w kształcie litery U i ona ładnie dają po oczach i mniejsze 9tu strata pieniędzy)

[ wiadomość edytowana przez: borys dnia 2008-08-22 21:33:43 ]

Jak dla mnie to można ładnie zamontować za grillem, albo w Xr3i tam, gdzie zaznaczyłem (oczywiście pod maskownicą). Super sprawa na królów lewego pasa w nocy.

Grill">

[ wiadomość edytowana przez: deathrider_85 dnia 2008-08-23 00:34:56 ]

kiedyś miałem coś takiego u siebie z tym że zrobiony był z policyjnego koguta, tj zdjęta była ta niebieska czapa, waliło aż miło, całośc zamontowana była w komorze silnika ze względu na gabaryty efekt porażający i mogło mrygac godzinami i nic się nie działo, raz spalił mi się palnik to dostałem od strażaków z OSP za dwa wina nowy w pudełku i znowu jazda przez rok, kumpel miał takie z allegro montowane w miejsce postojówek po prostu porażka migało jakby chciało a nie mogło i do tego wątłym światłem odradzam tym bardziej że po paru imprezach wyzionęło ducha i praktycznie nie ma możliwości wymiany palników więc do kosza poszło.