Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2003-07-28 11:52:01 Taka poważna firma i taki badziew wypuściła... ![]() Albo Tomek za mocno hamował... ![]() ![]() |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2003-07-28 12:24:32 Do nacinanych stosuje się DS2000, a nie zamienniki seryjnych... ![]() |
![]() Adminek Klubowy Weteran To była bryka.:) budziła RESPEKT.! | 2003-07-28 18:01:25 JA teraz wymieniłem tył konfiguracja Bembny ATE + ferodo i wiecie co niepodoba mi sie przy wolnej jezdzie 10km/h piszczą.!!!! nastepne bedzie tak jak z przodu ATE + ATE jak dlamnie to najleprza konfiguracja nic nie piska a zato jak hamuje.!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-07-28 23:49:52 ja mam textar i jestem bardzo zadowolony nie sa tak przereklamowane a hamuja na prawde super... |
![]() MaciekGT Espero 1,8 CDX petro ... Warszawa | 2003-07-29 07:40:47 Ale Tomek, nie siej paniki bo sam żeś wydłubał te klocki po ich zdjęciu...... Ferrodo sa bardzo dobre i to nie ulega wątpliwości, a jedno jest pewne - nie przegrzewają się przy dużych prędkościach i są w stanie uratować Ci tyłek ....
Inne klocki są do innej jazdy, każdy dobiera sobie według potrzeb.. ![]() |
![]() Adminek Klubowy Weteran To była bryka.:) budziła RESPEKT.! | 2003-07-29 07:59:41 Maciek może się nieprzegrzewają ale zato Piszczą niewiem ja ty maciek ale mi jest wstyd jak przypominam hamujący pociąg na stacji podczas dojeżdzania do świateł>!! i strasznie mnie to WKUR........
Co do reszty to miałem oryginały fffeee nienadaja sie do jazdy 140-190 absolutnie ale do spokojnej jak najbardziej pewnie tak.! Ja chyba jednak zostane wierny ATE po przejściu kilku rożnych firm stwierdziłem żę ATE najlepiej pasuje do mojego stylu jazdy i najlepiej się sprawdza.! Co prawda przody pylą strasznie ale zato hampel jest jak trza.!!!! no i przebiegi dosyć dobre 25 tyś przody na moją jazde to ok, inne padały po 20tyś.! |
![]() MaciekGT Espero 1,8 CDX petro ... Warszawa | 2003-07-29 19:40:13 Moje w ogóle nie piszczą i nigdy mi nie piszczały ani na oryginalnych tarczach ani na Brembo...
A testy były w jakieś gazetce, jak znajdę to zeskanuję artykuł i wrzucę na sieć.. Ferrodo było chyba trzecie od góry.. |
![]() Tomek-Mydlowski Warszawa | 2003-07-29 22:42:16 własnie to że zaczely się odklejać i zmieniły strukture na coś w podobie spruchniałego drewna - świadczy o tym że takie świetne nie są..
textary hamują o niebo lepiej przy zimnym układzie.......za to przy gorącym hamują tak samo. w dodatku są tańsze ![]() |
![]() Dominik_Olechnowicz Szczecin | 2003-07-29 23:09:39 a ja mam ATE i nie narzekam wcale i 2 +tercze + komplet klockow kosztowal 200 zyka ![]() |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2003-07-29 23:20:57 po ile chodzą Textary????? |
KeyJey Volvo C70 Cabrio Warszawa | 2003-07-31 18:01:26 E Tomek przesadzasz...
Jak sie kupuje tarcze nacinane to trzeba do nich kupic odpowiednie klocki... Ja mam Brembo nienacinane i klocki ferodo.. w najblizszym czasie zakladam Textar... i nie dlatego ze Ferodo sa kiepskie ![]() Ogolnie twierdze ze Ferodo i Textary to czolowka w branzy.. jezeli chodzi o produkcje dla cywili ![]() Jezeli chodzi o sportowa jazde polecam jednak Ferodo sportowe i tarcze wiercone.... taki zestawik jest OK. Co do hamulcy Macka GT... Pewien koles co z nim jechal po wyjsciu powiedzial mi: Ale Hamulce to on ma OK. Czegoz wiecej chciec ? |