[S] Amortyzatory utwardzone polonez / 125p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Mam do sprzedania 2 sztuki tylnych utwardzonych amortyzatorów do poloneza , są one zregenerowane i utwardzone w firmie z Piaseczna poleconej przez forumowiczow PTK . Mam u siebie takie z tyłu i sprawują sie naprawdę fajnie . Ja mam skośne , przez pomyłkę wysłałem te do utwardzenia dlatego teraz zalegają w garażu , za utwardzenie i regeneracje płaciłem 50 od sztuki , za 80 sprzedam 2 sztuki tu foty :

pozdrawiam i zachecam

up.

jest duża różnica pomiędzy seryjnymi a tymi Twoimi ? bo chyba poza zmiana gumek i oleju na gęstszy nic nie było z nimi robione

mam skośne z tyłu w atu przygotowane w ten sam sposób i po ugięciu zawiasu auto wraca powoli do pozycji wyjściowej i nie ma "odwahniecia" . Co do tego co było w nich robione to gdybym chciał zrobić to takimi "szopianymi" sposobami to sam bym to zrobił , wysłałem je do tej firmy gdyż ona modzi te bebechy , zmniejsza przepływ oleju przez tłoczysko co do oleju nie wiem czy jest wlany gęstszy do tego ale wątpię .

PS. jak chcesz to moge nagrac jutro filmik jak zachowuje sie tył auta po rozbujaniu

a one są utwardzone tylko w jedną stronę?

na upartego mogę podać adres do firmy która to robiła i można dopytać jak to robią , wątpię żeby zmienili technologie , bo ja szczerze mówiąc nie wiem , w każdym razie u mnie jest tłumienie bardzo dobre

gdyby ktoś chciał to mogę na meila podesłać filmik jak taki amor wyhamowuje bujanie

up

up

70zł z wysyłką moge dać

70 bez wysyłki

Niech będzie,podaj mi dane do wpłaty i koszt wysyłki