MotoNews.pl
8 Nie mam świateł!!!Esik 96r.1.3 (218713/45) - PT

Nie mam świateł!!!Esik 96r.1.3

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W moim esiku coś się zrobiło takiego; więc; nie wiem co się stało nie mam świateł z tyłu i podświetlenia tablicy rozdzielczej. Wymieniłam bezpiecznik ale to nic nie dało z tym, że światła z przodu mam wszystkie. a z tyłu tylko stopu.Nie wiem gdzie jeszcze mogę znaleźć przyczynę, która mnie zaskoczyła. Proszę o rady.

[ wiadomość edytowana przez: Tango3 dnia 2008-09-02 10:15:08 ]

Witam, na początek zmień tytuł postu ( więcej osób Ci pomoże) a następnie zajrzyj do wyszukiwareczki było to już przerabiane

dokladnie,ja myslalem ze chcesz sie witac z klubowiczami a tu jak zwykle: jak problem to welcome on FEFK ....wyszukiwarka to najlepsza przyjaciolka na forum

czemu sądzisz ,że błaznuję. nie rozumiem. Poprostu tylko chciałam dowiedzieć się o radę. Wczesniej jakoś podobnie pisałam to jakoś dostawałam odpowiedzi bez problemu.Dzięki.Adzia.ps. nie wiedziałam że tu się tylko pomaga mężczyznom.

podmień z innego esa przełącznik zespolony. u mojej dziewczyny było tak że nie działały tylne światła poza stopem i kierunkami a przód tylko mijania no i nie było podświetlenia deski. winę ponosił zespolony..

Cytat:
2008-09-02 10:03:17, Tango3 pisze:
czemu sądzisz ,że błaznuję. nie rozumiem. Poprostu tylko chciałam dowiedzieć się o radę. Wczesniej jakoś podobnie pisałam to jakoś dostawałam odpowiedzi bez problemu.Dzięki.Adzia.ps. nie wiedziałam że tu się tylko pomaga mężczyznom.

za szybko się denerwujesz Oczywiście witamy w naszych skromnych progach, ale taki jest regulamin żeby wątek tytułować odpowiednio do treści, ot co

przeczytaj regulamin,zapoznaj sie z wyszukiwarka jak seba napisal...jak mozna w watku o tytule witam prosic o rady?sa inne dzialy do tego..pomagamy kobietom tez
Cytat:
2008-09-02 10:03:17, Tango3 pisze:

no właśnie, nie irytuj się tutaj i tak regulamin nie jest bardzo rygorystyczny ani rygorystycznie przestrzegany etc. są gorsze fora. ale i lepsze

Chyba niczego się nie dowiem. Na to wygląda.Przepraszam za kłopot i złamanie regulaminu.

Więc teraz można Ci poradzić:
Tak jak napisał yezXR3i ja obstawiam zespolony

Cytat:
2008-09-02 10:13:29, yezXR3i pisze:
no właśnie, nie irytuj się tutaj i tak regulamin nie jest bardzo rygorystyczny ani rygorystycznie przestrzegany etc. są gorsze fora. ale i lepsze

już mam przyczynę przeczyściłam styki w miejscu gdzie włącza się światła, oraz odłączyłam tylni głośnik i wszystko działa. Tylko po podłączeniu nowego głośnika prawa strona nadal charcze. ale warzne że się wszystko świeci zwłaszcza tył, z przodu miałam wszystko. Czy to możliwe że głośnik robił zwarcie?

moze byc...
Zuch dziewczyna,naprawila sama

Glosnik bym raczej wykluczył!
W sytuacji o ktorej piszesz winny jest na 95 % przełącznik zespolony, wlasnie ten w ktorym czyscilas styki