MotoNews.pl

Gdzie kupic czesci do esa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mianowicie mam do kupienia pare gatow do swojego autka m.in. tuleje wahaczy i pasek rozrzadu. gdzies kiedys ktos pisal tu na forum o sklepie forda gdzie w miare tanio mozna klamoty kupic... wie ktos moze jaki adres ma ta strona?? ja znalazlem taka ford.sklep.pl.

jeszcze ford-sklep.pl

jest jeszcze http://ewcar.pl/[addsig]

dobra sklepy juz mam. teraz moje pytanie co bedzie lepsze cale wachacze na przod czy tylko same gumy. zaznaczam ze gniazda tuleji wachaczy sa lekko pogiete po ostaniej wymianie. czy da sie to jakos wyprostowac??

Jeżeli gniazda są zmęczone, to nie będą trzymać tulei i tak będzie do wymiany cały wahacz. Mieliśmy taki przypadek.

powiem moze tak: gniazda tuleji sa okragle tylko dolna czesc ten rant na ktorej opiera sie tuleja jest wgnieciony od imadła

trudno ocenić na odległość, musisz sam zdecydować po demontażu starych tulei. Najwyżej za dwa miesiące kupisz wahacze.

bo o ile sie nie myle to wachacze kupuje sie juz z nabitymi tulejami??

Ten sklep ma nasz kolega klubowy : Sklep.

Co do wachaczy sam ocen czy bedzie ok po wbiciu nowych tulei. Ja zawsze kupuje nowe ,ale tylko oryginalne,tuleje. Na podrobach nie da sie jechac wg mnie.

Tak, wahacze są z tulejami i sworzniem. Sklep również polecam- szybko i solidnie.

W Łodzi na olechowie na szrocie stoi ładny bieły MK6 1,3 3d na części

Cytat:
2009-02-05 23:41:02, sumet7276 pisze:
W Łodzi na olechowie na szrocie stoi ładny bieły MK6 1,3 3d na części

I co kolega ma z niego kupić tuleje i rozrząd???????

Dołączyłem do tematu CZĘŚCI DO ESSI bo ładna blacha sam wziąłem migacze.

Cytat:
2009-02-05 23:29:29, Seba pisze:
Ten sklep ma nasz kolega klubowy : Sklep. Co do wachaczy sam ocen czy bedzie ok po wbiciu nowych tulei. Ja zawsze kupuje nowe ,ale tylko oryginalne,tuleje. Na podrobach nie da sie jechac wg mnie.

no wlasnie kutwa kupilem takie (na zime) i juz musze wymieniac jedna strone. w du....e

a czy z tym naszym kolega klubowym jest jakis kontakt??
bo nie moge tam za bardzo znalesc kompletnego rozrzadu do 1.6 16v dohc czy moze byc taki rozrzad

[ wiadomość edytowana przez: lukas1986 dnia 2009-02-06 00:08:26 ]

Może być, a to właśnie ten sklep.
Możesz zadzwonić,jest numer.

[ wiadomość edytowana przez: buzzer11 dnia 2009-02-06 00:26:58 ]