Decha rozdzielcza naprawa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kolegi i koleżanki mam problem jak zapewne wielu z was ...

mniemam ze ci bardziej pomysłowi już sie go pozbyli

a mianowicie nad licznikiem odskoczył mi od ramy kawałek deski i za diabła nie mogę go umieścić tam gdzie być powinien czyli na tej metalowej listewce powstała paskudna szpara której chce zaradzić

i liczę ze ktoś wie jak zrobić to mądrze i sensownie nie niszcząc przy okazji reszty auta

o co Koledze chodzi bo nie wiem o co biega?
nad licznikiem to przeciez juz nic niema

Wydaje mi się,że Koledze chodzi o purchle na desce-w tym przypadku nad zegarami- dość rasowy przypadek

Cytat:
2008-09-02 22:19:14, gafcio pisze:
Wydaje mi się,że Koledze chodzi o purchle na desce-w tym przypadku nad zegarami- dość rasowy przypadek

żadne purchle deska odlazła mi od ramy na focie deski macie zaznaczone

jest tam taka metalowa listwa na górze na której jest mocowana deska i od niej mi odleciało nie wiem jak było mocowane nie siegam palcami a zegarów jeszcze nie sciagałem

tam powinny byc 2 wkrety
nimi powinien byc dokrecony plastik do tego metalu-tak mi sie wydaje

to ja sie podepnę pod tą pierwszą wersję, deska nad zegarami sie wygieła:/ prawdopodobnie od słońca, ma ktoś pomysł jak temu zaradzić jakoś estetycznie?

zmienic auto na estetyczniejsze..

a tak na serio tez to mialem u siebie i doszedlem do wniosku ze nic sie z tym zrobic nieda

jak były jakieś wkręty to odpadły znalazłem 2 dziurki i w desce i w listwie przypuszczam ze były tam plastikowe spinki...
kolega ma mi załatwić klej 3m dwuskładnikowy z przeznaczeniem do takich rzeczy zobaczymy co będzie

ja mam tam wkrecone te dwa wkrety i nie pomaga to nic.. poprostu odksztalcenie materialu podobnie jak purchle na desce lub odchodza podsufitka z tylu

Cytat:
odchodza podsufitka z tylu

Mam to samo. Pomyślalem o takim zszywaczu jakoś Takerem zwanym, czy coś. Tylko on mozny jest i nie wiem, czy mi dachu nie przebije Coś wykombinuje.

Cytat:
2008-09-04 16:36:37, Ikarus260 pisze:
Mam to samo. Pomyślalem o takim zszywaczu jakoś Takerem zwanym, czy coś. Tylko on mozny jest i nie wiem, czy mi dachu nie przebije Coś wykombinuje.

pewnie tuz pod szybą tylna na jakiś 1 cm ?

Cytat:

pewnie tuz pod szybą tylna na jakiś 1 cm ?

Jak byś stał za nim i widział

Cytat:
2008-09-04 17:34:03, Ikarus260 pisze:
Jak byś stał za nim i widział

masz ta plastikowa listewkę która była z tyłu na zszywaczach?