Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Tragbier TOYOTA DRIVER TOYOTA COROLLA CE100 Sandomierz | 2008-09-04 19:07:01 Witaj.
Zleć pranie profesjonalnej firmie oni mają dobre koncentraty ,tak mi się wydaje że to pomoże a jak nie to spraw sobie psa i go pokochaj i trzymaj w toyocie ![]() |
![]() marcin032 TOYOTA MANIAK E11, E12 Białystok | 2008-09-04 20:16:33 Tragbier, to nie taka prosta sprawa. Mój ojczulek nie ma psiny od dwóch lat, a w samochodzie jedzie jakby przed chwilą go wiózł ![]() ![]() Tomi150, pozostaje Ci opcja Tragbiera, ewentualnie otwarta szybka, dopóki jest ciepło ![]() |
![]() Suchy (M) TOYOTA SPAMER Yaris, Carina i Aven ... SPAM | 2008-09-04 21:07:30 kiedyś ktoś tu pokazywał jak się pozbywał zapachu po psie
a mianowicie ze środka wydłubał wszystko do gołej blachy i wszystko prał nawet gdzies fotki tu dawał jak dobrze pamiętam był to ktoś z wysp ( nie czapczap) bo kiera była po prawicy ![]() |
![]() Tragbier TOYOTA DRIVER TOYOTA COROLLA CE100 Sandomierz | 2008-09-05 07:37:19 no to nieżle ,myslałem że to rozwiąże problem taka firma ma niezłe srodki widziałem jak znajomek zwiózł punto z włoch patrze nawet zadbane ale jak zobaczyłem środek to mnie wywaliło na drugą strone taki syf ,pojechał do karchera i za 120 zł auto wypachnione jak tralala ,tylko nie wiem na jak długo to pomogło.
tomi150 jak nie umyjesz dobrze auta w środku to się nigdy nie dowiesz czy pomożesz czy nie pomożesz Pozdrowionka. ![]() |