MotoNews.pl

Smród po psie w aucie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, mam pytanie czy nie znacie sposobów na usunięcie psiego smrodu w samochodzie. Wyprałem już tapicerkę, ale dalej wali. Poprzedni właściciel chyba zamykał w aucie na dłużej swojego "pupila" o czym świadczy porysowana deska, tapicerka i boczki drzwi, no i oczywiście ten "zapach". Pomóżcie, tomi150

Witaj.
Zleć pranie profesjonalnej firmie oni mają dobre koncentraty ,tak mi się wydaje że to pomoże a jak nie to spraw sobie psa i go pokochaj i trzymaj w toyocie

Tragbier, to nie taka prosta sprawa. Mój ojczulek nie ma psiny od dwóch lat, a w samochodzie jedzie jakby przed chwilą go wiózł Próbował już chyba wszystkiego, łącznie ze świetnym preparatem do neutralizacji zapachów tej firmy. Profesjonalne czyszczenie pomogło na jakiś miesiąc

Tomi150, pozostaje Ci opcja Tragbiera, ewentualnie otwarta szybka, dopóki jest ciepło

kiedyś ktoś tu pokazywał jak się pozbywał zapachu po psie

a mianowicie ze środka wydłubał wszystko do gołej blachy

i wszystko prał

nawet gdzies fotki tu dawał jak dobrze pamiętam był to ktoś z wysp ( nie czapczap) bo kiera była po prawicy

no to nieżle ,myslałem że to rozwiąże problem taka firma ma niezłe srodki widziałem jak znajomek zwiózł punto z włoch patrze nawet zadbane ale jak zobaczyłem środek to mnie wywaliło na drugą strone taki syf ,pojechał do karchera i za 120 zł auto wypachnione jak tralala ,tylko nie wiem na jak długo to pomogło.
tomi150 jak nie umyjesz dobrze auta w środku to się nigdy nie dowiesz czy pomożesz czy nie pomożesz
Pozdrowionka. .

Jest tylko jeden sposob sprzedac samochod komus z psem wlasciciele psow nie widza problemu.
lub wymienic wszystkie siedzenia i wykladzine podlogowa a reszte wyprac