AutoSzyby

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Heja.
Gdzie koledzy ze śląska polecą mi wymienić szybę przednią?
Dzwoniłem do Jaan'a ale zdrozeli od mojego ostatniego telefonu o 100zł i chcą za szybę z montażem 460zł
Na mój gust lekkie przegięcie

Cytat:
2008-08-27 11:37:48, el_pashchaco pisze:
....chcą za szybę z montażem 460zł Na mój gust lekkie przegięcie

Bo do zabytków wszystko jest droższe

A jednak, znalazlem w tychach na browarowej firmę która co prawda specjalizuje sie w car-audio ale szyby tez wymieniaja, i mają na miejscu szybę do naszego zabytku za 370 z montażem
Podjadę, ocenię i zdam relację

Szybko i sprawnie szybka wmontowana, moge spokojnie pnaow polecic
PS
Tylko nie jedzcie na browarową tylko od razu na borową, zaoszczędzicie droge i zawieszenie

Cytat:
2008-08-29 08:36:00, el_pashchaco pisze:
Szybko i sprawnie szybka wmontowana, moge spokojnie pnaow polecic PS Tylko nie jedzcie na browarową tylko od razu na borową, zaoszczędzicie droge i zawieszenie

cholerka ja mam do jaan auto glass 100 metrów od firmy i wiesz co tanio mają nie wiem gdzieś ty dzwonił ale chyba nie do centrali na bażantów

Niestety i ja musiałem szybkę przednią wymienić.
Robiłem to w Siedlcach ("Laser", Floriańska 57), całkowity koszt to 350zł (250szyba i 100 wymiana i materiały).
To tak, jakby kto szukał.

Cytat:
2008-08-29 13:57:41, greenberg pisze:
cholerka ja mam do jaan auto glass 100 metrów od firmy i wiesz co tanio mają nie wiem gdzieś ty dzwonił ale chyba nie do centrali na bażantów

Może i taniej te Tfoje jaany niż np. piklintony na ściegiennego...(czy inne szybexy na roździeńskiego)...ale wcale nie jakieś super ceny
Polecam Chorzów, ul.Karpińskiego

Cytat:
2008-09-05 17:25:53, bogdan1 pisze:
Polecam Chorzów, ul.Karpińskiego

Również polecam, bardzo konkretny zakład. I ceny bardzo rozsądne.