| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
bartek-bujak Klubowicz Rally-Kraków civ kraków | 2003-08-01 16:04:47 co myslicie o jazdzie na swiatłach przez cały rok??
osobiscie uwazam ze powinno sie wprowadzic nakaz jazdy cały rok z wlaczonymi swiatłami nawet w dzien kiedy swieci słonce samochód jadacy wzdłuz drogi z drzewami jest mało widoczny a jezeli jedzie na swiatłach szybciej zuca sie w oczy. wczoraj jechałem do zakopanego i z powrotem i stwierdzam ze ludzie naprawde niemaja wyobrazni chmury prawie mrok i co 3 samochód na swiatłach zgroza!!!!!! |
Konrad_P Klubowicz Rally-Kraków ni ma rajdówki :-( Kraków | 2003-08-01 16:40:07 ja jeżdżę na światłach przez cały rok, i parę razy niestety (debilizm na drogach) miałem okazję się przekonać że dobrze robię.... |
Gadzio Klubowicz Rally-Kraków Nissan Micra A5 / k ... Krzeszowice | 2003-08-01 18:14:41 jak jeżdzę rajdówką to uzywam ich tylko wtedy kiedy ich potrzebuję, poprostu nie mam zamiaru znowu gasić instalacji elektrycznej, a jak jeżdze cywilem to oczywiście ze na światłach 24 na h |
NeW Sympatyk Rally-Kraków 205 Rally Krakow | 2003-08-01 20:51:10 ja w miescie jak jest mocne slonce to raczej swiatel nie uzywam no a jak jade na trasie to swiatla obowiazkowo caly czas
wkurzaja mnie ludzie ktorzy nawet jak jest juz ciemno i latarnie sa wlaczone na ulicy to jezdza bez juz 2 razy bym sie w takich wpakowal przy zmienianiu pasa normalnie poj....ance |
bodziot "Misia" czyli Fiat P ... Kraków | 2003-08-01 21:48:36 ja nie używam świateł tylko w słoneczny dzień natomiast wystarczy ze sie troche zachmurzy i odrazu właczam
a co do debili to spotkalem kilku takich jak ostatnio wybarałem sie na przejażczke. Deszcz lał tak ze wycieraczki ledwo nadążały a wieśniki bez świateł jeżdili tyko mieć rury z produ i roz.....ć wszystkich |