| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
gracik HF MEMBER hyundai pony warszawa (rybnik) | 2003-10-19 21:13:58 Panowie mam pytanko.Chcę zamieścić foty mojego HULTAJA ale nie bardzo mi to wychodzi. Czy ktoś moze mi pomóc? |
paq Accent Sportive Sosnowiec | 2003-10-19 22:45:10 Pewnie ze ci pomoge.
Tutaj czyli w odpowiedzi na post, robisz tak. Wstawiasz obrazek. Masz zapytanie o URL. Naciskasz na twoj obrazek prawy klawisz myszki i wchodzisz we wlasciwosci. Zaznaczasz tam adres dostepu, kopiujesz go i wklejasz tu na forum do obrazka gdzie cie prosza o URL. I to wszystko. Problem w tym, ze nie mozesz wstawic obrazka ze swojego kompa. Obrazek ten musi byc umieszczony na jakims serwerze. Najczesciej jest to po prostu prywatna stronka www. (np. twoja). Ps. Jesli zas chodzilo ci o profil, tzn zdjecie w podpisie (np. ja mam czarne autko prawie niewidoczne) to musisz to ustawic w profilu. I tam mozesz wstawic obrazek z kompa. (przynajmniej kiedys sie dalo). Ps2. A najlepiej przeslij zdjecia do Witka na serwer (poczta) on je u siebie zamiesci. I wtedy robisz tak jak napisalem na poczatku. Zaznaczasz we wlasciowosciach URL i luzik |
Witek HF MEMBER Hyundai Atos 1.0 GL Ochotnica Górna/Kraków | 2003-10-20 17:36:07 No to jak już o fotki to ja proszę wszystkich o umieszczanie swoich fotek na http://www.witurb.iap.pl - witurb@interia.pl mile widziane krótkie opisiki |
gracik HF MEMBER hyundai pony warszawa (rybnik) | 2003-10-20 20:03:23 Dzięki za rady! Jak widzicie udało się. Możecie zobaczyć mój samochodzik. |
Richie HF MEMBER Hyundai Pony Katowice | 2003-10-20 20:21:05 Siemka Gracik ladny kolorek Poniacza Mam takie same nakladki na pedlay Jak obizyles gablote?? pozdro |
speedmaster HF MEMBER Pony&i30 Częstochowa | 2003-10-21 00:15:05 hehe też mam te same nakładki na pedały całkiem ładnie zadbany Poniaczek czy nie masz problemu z policją z powodu światełek tylnich?? |
gracik HF MEMBER hyundai pony warszawa (rybnik) | 2003-10-22 14:13:23 Cze. Pony91.Jeśli chodzi o obniżenie to założyłem sprężynki VENTURY -35mm. Amorki są seryjne.
Siema Speedmaster. Z tymi Swiatełkami to nie ma problemu z policją bo... ja pracuję w policji [ wiadomość edytowana przez: speedmaster dnia 2003-10-23 13:52:50 ] |
speedmaster HF MEMBER Pony&i30 Częstochowa | 2003-10-22 18:23:05 dobrze piszesz Intruz w naszych autkach są takie same ograniczniki jak w bolidach F1 jak wjeżdżają do boksu żeby dozwolonej prędkości nie przekroczyć ja też mam Venturki ale siadł więcej niż 35 mm okoł 40-45 |
gracik HF MEMBER hyundai pony warszawa (rybnik) | 2003-10-23 00:22:13 Panowie nie przesadzajcie. Nie kazdy "niebieski" jest taki zły. Poza tym ja nie pracuję w drogówce. Więc proszę wyluzować... |
speedmaster HF MEMBER Pony&i30 Częstochowa | 2003-10-23 12:21:46 osobiście nic do niebieskich nie mam żaden kontakt z nimi źle się nie skończył więc się nie czepiam bo mi jazd nie robili w HTG jest jeszcze jeden niebieski ale z drogówki z mojego miasta (my friend) |