MotoNews.pl

[s] super graty do 126p malucha rajdowe tuning sport

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
chce wyprzedac graty ktore zbieralem dosc dlugo...nawet bardzo dlugo bo kilka lat...sporo $$$ poszlo na nie...
teraz jednak potrzebuje pilnie gotowki...i podjałem decyzje że na razie koncze zabawy z "maluchami"...przynajmniej na kilka lat...
nie mam gdzie trzymac "boba"...a pod chmurka mi szkoda...czasu na zabawy tez za bardzo nie mam.

jakis czas temu wystawialem czesci....ale byl warunek ze na wszystko musieli znalesc sie chetni...wtedy nie zszedl komplet surowych cylindrow i gaznik poziomy solexa oraz cos tam jeszcze...

teraz juz nie bede uzaleznial sprzedazy od tego czy wszystko znajdzie nabywciow...ale w zwiazku z tym...ceny sa wyzsze...bo musze uzbierac sporo kasy...

zasady sa takie ze...ja podaje ceny...a wy sie tu w tym watku "zabijajcie"

robimy licytacje...jak bedzie prosba to wystawie na allegro poprostu

na sprzedaz jest:
-głowica panda 30 po tuningu splanowana ok 5mm i jeszcze wieksze zawory niz w seryjnej pandzie 30 . cena 800zł
-poziomy gaznik solex 40 wraz z kolektorem pod pande 30 (jezdzil w malcu EvilOne wiec ma podobierane dysze itd)jak znajde to dorzuce jakies zapasowe czesci. cena 600zł
-wał KALUZA skok 74.2mm wraz z dwoma panewkami glównymi. cena 650zł
-wałek rozrzadu IRECO 7 . cena 150zł
-surowe cylindry, nalezy je rozwiercic na "zadany" tlok...przy rozwiercie na 80mm...dół cylindra wchodzący w blok ma scianke seryjnej grubosci, nalezy tez wywiercic otwory na szpilki.do cylindrow dodaje dwa tloki od bisa. cena 300zł
-aparat zaplonowy produkcji Chojnacki Motorsport pod wałek 555, przeroione sprezynki i ciezarki i moze cos jeszcze... cena 160zł
-alternator 40zł
-dwa chromowane zderzaki bez mocowan stan BDB (jedynie tylny ma delikatne zagiecie przy mocowaniu...widoczne jedynie pod odpowiednim katem patrzenia). cena za oba 200zł
-seryjna glowica 650ccm stan BDB...zero pekniec...przejechane ok 50km. cena 100zł
-kompletny nanoplex 150zł
-przerobiona obudowa wentylatora pod poziomy gaznik i pod pande 30. cena 50zł
-korbowody tuning by EvilOne. cena 150zł
-kapliczka ze sprawnym licznikiem 50zł
-przedni zderzak plastikowy waski p4 wraz z dwoma lampami do jady dziennej z mocowaniami. cena 50zł
-kolo zamachowe z bisa. cena 50zł
-gaznik seryjny...z modelu 600ccm...cena 50zł
-dwie zwrotnice na lozyskach maszynowych...robione swego czasu przez kolege RUFF'a nigdy nie zalozone. cena 200zł

oferty prosze skladac tu w watku a jak ktos uwaza ze cena jest za wysoko...i ma inne propozycje to prosze na PW lub email
moge sie zamienic : calosc z listy powyzej na silnik BMW M52B28 kompletny z moja doplata

prosze tez o nie zasmiecanie watku wypowiedziami typu"...za tyle to mozna miec dwa takie..."

kilka fotek najwazniejszych gratow:

GRATY MALCZAK

[ wiadomość edytowana przez: Madcar dnia 2008-09-09 16:26:07 ]

[ wiadomość edytowana przez: 130TC dnia 2008-09-09 21:30:21 ]
[ powód edycji: [s] ]

można by zobaczyć te zwrotniczki ?? moze bym byłi chętny

Cytat:
2008-09-09 16:25:35, Madcar pisze:
zasady sa takie ze...ja podaje ceny...a wy sie tu w tym watku "zabijajcie"

Wszyscy już polegli

zwrotnice z zewnatrz sa identyko jak seryjne...nic nie widac...sa ladnie pomalowane czarna farba...
po wieksze info prosze sie zglosic do RUFF...on mi je robil...niestety nie doczekaly sie montazu

byś napisał w temacie [k] lub [s] bo tak jest neizgodnie z regulaminem forum
(to nie jest zasmiecanie wątku)

to prosze grzecznie jkaiegos moda o wyeditowanie tytulu i dodanie [s]

UP
w zwiazku z niklym zainteresowaniem wsrod forumowiczów tajlami...
zostaną one sukcesywnie wystawiane na "alledrogo"

pokaz no korbowody panie

korbowody sa jeszcze u Evilone...i to sa te slynne evilove korby...

wstepnie klepie korbowody i zwrotnice na lozyskach. Tylko prosze o jakies info o korbach bo widac nie jestem w temacie...

Głowica zaklepana
poszedł priv.

panda 30
wał kaluzy
solex z kolektorem
surowe cylindry

w/w graty nie aktualne