Zmieniłem furke ;)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Po 4 latach bezawaryjnej i przyjemnej eksploatacji Espero przyszedł czas na zmianę oczywiście Espero jeszcze jest szkoda mi go sprzedać
Kupiłem sobie VW Passata 1.9 TDi 110 KM, 1999 r. granatowy, sedan
203 tys przelotu
fotki wrzucę jak będę miał chwile porobić.

Poważnie będziesz miał 2 autka? fajnie.
I gratki Passka.

dzięki, ale czy będę miał dwa to się okażę jak się znajdzie jakiś kupiec to go sprzedam, w każdym bądź razie na złom nie oddam

Na złom nie , ale do Wisły
Gratki Adaś zakupu i oby się dobrze sprawował
Mam nadzieję, że wkrótce go nam pokażesz
Może być w Iłkach

nie nie Wisła tez nie wchodzi w grę w Iłkach to raczej nie bo pracuje ale jak będzie jakiś spocik to z chęcią pokażę

Cytat:
2008-09-11 21:57:11, adasko_21 pisze:
nie nie Wisła tez nie wchodzi w grę w Iłkach to raczej nie bo pracuje ale jak będzie jakiś spocik to z chęcią pokażę

To dawaj z nami na grzyby 20 września
Poza tym chyba nie pracujesz w piątek, sobotę i niedzielę - chociaż jeden z tych sni masz wolny, więc w czym problem

[ wiadomość edytowana przez: mifinka dnia 2008-09-11 22:02:23 ]

no właśnie do końca tego miesiąca pracuje tez w niedziele niestety

Cytat:
2008-09-11 21:27:25, adasko_21 pisze:
Po 4 latach bezawaryjnej i przyjemnej eksploatacji Espero przyszedł czas na zmianę oczywiście Espero jeszcze jest szkoda mi go sprzedać Kupiłem sobie VW Passata 1.9 TDi 110 KM, 1999 r. granatowy, sedan 203 tys przelotu fotki wrzucę jak będę miał chwile porobić.

fotki fotkami mogą poczekać, zresztą chyba kazdy 9 letniego paska nie widział najpierw chipuj bo ci tu niektórzy zaraz powiedzą że te marne 110 kuni w ropnioku to dramat

Cytat:
2008-09-12 18:31:32, rudi pisze:
fotki fotkami mogą poczekać, zresztą chyba kazdy 9 letniego paska nie widział najpierw chipuj bo ci tu niektórzy zaraz powiedzą że te marne 110 kuni w ropnioku to dramat

Dobre
Piotr'ek przy Tobie wymięka, chyba się już wypala.

a co w tym takiego dobrego??
mi wystarczy a zdanie innych mnie nie interesuje samochód kopiłem dla siebie a nie dla kogoś, dramat to było w 1.5 16V

Cytat:
2008-09-13 00:36:41, adasko_21 pisze:
a co w tym takiego dobrego??

Ja też nie wiem co w tym takiego dobrego? Jak spojrzę przez okno to ze 3 passaty wśród 15 aut na parkingu widzę i z 5 golfów. Ot passatów jak mrówków jest!

Cytat:
dramat to było w 1.5 16V

Prosze nieobrażać poczciwych silniczków;p ważne że się toczy

[ wiadomość edytowana przez: pawlopwl dnia 2008-09-13 11:37:18 ]

Cytat:
2008-09-13 11:36:32, pawlopwl pisze:
Prosze nieobrażać poczciwych silniczków;p ważne że się toczy

Sraluch też się toczy... sorki... złe porównanie. Toczy się, a już dawno nie powinien.