Do 3-miasta z paszportem

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
koledzy jezeli wybieracie sie do 3-miasta radze zabrać paszport i wypłynąć w rejs wolnocłowy 10 zł bilet i możecie kupić wóde za pół ceny i inne towary z gdyni skwer kościuszki i z gdańska nowego portu baza promowa---bilet na hel w obie strony ok 60 zł a rejs wolno cłowy 10 i to pół dnia -polecam

No tio ja jako forumowy pijak rano-utrom rychtuję furkę i lecę czym prędzej za granicę po wódę i browar!!! jak se przejadę te 300-500 kilosów w jedną stronkę to jush z samej jazdy narąbany będę ale cool!!!!!!! to ja w zasadzie się nie kładę tylko jadę jush i teraz. No dobra a jak dojadę to co mam kupić coby się opłacało?wyborową czy paprykówkę?
pijak jush pewnie w drodze na słowację itd wicio pozdrawiam ))

Hehe od dłuższego czasu wybieram się w rejs

Wicio masakra, to kiedy wpadasz ?

No to może i ja się załapię na siakieś %. Chociaż pijak ze mnie taki, że po pierwszej flaszce zdecydowanie "odpadam od blatu"

Do GDAŃSKA!!! Taki kawał drogi. Wsiadam w auto i po 5-6 godzinach jestem na granicy czesko-austriackiej i tam jest dopiero raj wolnocłowy pod nazwą Excalibur City. W drodze powrotnej wyżera (wyprazeny syr + hranolky + salat + pivo) w Czechach za 10 zł.

Cytat:
2003-07-28 11:23:30, piotrek_nowakowski pisze:
W drodze powrotnej wyżera (wyprazeny syr + hranolky + salat + pivo).

Mmm, ślinka leci. Zjadło by się coś takiego

oj mnie też ślina pociekła po klawiaturze......

Cytat:
2003-07-29 21:37:03, -JACO- pisze:
oj mnie też ślina pociekła po klawiaturze......

To w temacie Ptaszyny o laskach klawiature suszyliście przez 2 dni