Co wiecie o ceramizerach

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam pytanie,czy używał z was ktoś ceramizerów do silnika?
pomogło coś?czy to lipa?jak ktoś stosował to prosił bym o instrukcje.

Wystarczająco dużo aby odpowiedzieć na szereg pytań w tym natury tribologicznej.
Swoje 9 letnie doświadczenie opieram o pierwszy tego typu preparat na świecie.Stosuję go do dzisiaj i zamierzam stosować dalej.
Na naszym rynku dzisiaj niedostępny - nazwa handlowa: xado.
Daję sobie z tym radę i mam.
Nasz net zawiera info.Jedno zastrzeżenie:Jedna ze stron wprowadza w błąd - przekierowuje na stronę producenta - tyle że to nie xado.
Więcej?

a wiesz cos na temat firmy Xeraimc?
jak stosowac ceramizer,krok po kroku,silnik samochodu musi chodzic jakis czas po wlaniu preparatu?

Trochę historii. Jeżeli masz na uwadze produkt holenderski.
Xado zaistniało na rynku Holandii gdzieś w 1998r.
Rok 2001 - na naszym rynku zaistniał xeramic.Był to wówczas drugi produkt z tej kategorii.Niestety na dzień dzisiejszy nie spotkałem opublikowanych badań tribologicznych czy technicznych.
Informacje jakie znajdziesz obejmują tylko marketing - brak konkretów.Podam Ci link w temacie xado abyś mnie zrozumiał co mam na uwadze:
www.xado.com i dalej na dole otwórz "presentations".Po prawej będziesz miał wejście do badań zrobionych przez uniwerek chiński.
Podane to jest w formie slajdów.Zapoznasz się - możemy kontynuować.
Na naszym rynku spotkasz inne produkty w tej grupie - tu uwaga:nie wszystkie są stricte ceramizerami(chociaż info przy nich tak mówi).
Są też i takie jakich nie znajdziesz u nas.
Myślę że szczegółowe pytania to na prive - nie wszystkich to interesuje.