[K] Instalacje LPG

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jakby ktoś miał instalkę LPG (centralka kabelki, elektrozawór, zawór tankowania itd) do Fiat polonez (gaźnik) to pisać....Nie musi być butli, reduktora czy miksera bo mam.

centralke możesz kupić z pełnym okablowaniem za 250zł na allegro nówke, ale na twoim miejscu zrobiłbym to jako instalacje pierwszej generacji "na śrubke" - tańsza, łatwiejsza w obsłudze i sam możesz sobei regulować i mniej awaryjna

u mnie na szrocie gdzie pracuje to sprzedaje gazownie cale kompletne za 100-250 zł więc jak znajdziesz kogoś z Poznania co przyjedzie i wymontuje to za 100 moge sprzedać

Ja posiadam coła zdemontowana przewody sa wsjo,jest tu gdzies wystawion butla z papierami do 2012 60l odparownik przewody zawory i sterowanie. cena do dogadania

[ wiadomość edytowana przez: skamils dnia 2009-02-15 17:31:15 ]

jak bys chciał to poszczególe elementy moge sprzedac za grosze posiada kilka parowników, elektrozaworów, centralek lovato, lovtek, jak i kilka do wtryskowych, zawory tankowania, ITp, jak coś bys potrzebował to po cenie złomu sprzedam

a niema ktoś z Krakowa ??

Ja mieszkam 100km od krakowa

jak chcesz to b mam komplet z butlą 55 z mojego kanta, jeszcze na aucie więc można sprawdzić co i jak jeśli chcesz i masz na miejscu.
jakbyś chciał to pisz, albo dzwon 503623363

ps butla ma chyba niecałe 2 lata

dzięki jak narazie chyba ubije targa z Bimbrem ale jakby co to się odezwę

Ty lepiej z nim nie wchodź w interesy... to cwaniak i zboczeniec.. nie dość że cię oszuka to jeszcze wykorzysta, na osiedlu chodzą ploty że coponiektórzy nadal nie mogą siadać swobodnie na tyłku...

U wujka Rino masz wszystko pewne i sprawdzone