Lampy przednie Omega B KOMPLET

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, do sprzedania mam lampy przednie (komplet lewa + prawa) do Opla Omegi B.

Pochodzą z samochodu z rocznika 1996 r.

Oryginał GM.

Lampy w bardzo dobrym stanie, nie pęknięte w żadnym miejscu, ze wszystkimi uszczelkami i mocowaniami, także tylko założyć i można jeździć. Szkła lekko zmatowione, ale nie przeszkadza to absolutnie w jeżdzie. Przystosowane do elektrycznej regulacji (bez silniczków).

Lampy są wyciągnięte z mojego samochodu, postanowiłem dodac uroku mojemu samochodowi i kupiłem soczewki firmy TYC i te mi są nie potrzebne.

Jak cos to dodaje link do aukcji allegro:
null>>>LINK<<<

lub gg 1653462

Najlepiej odbiór osobisty w krakowie lub okolicach, można wtedy zobaczyc w jakim sa stanie.

[ wiadomość edytowana przez: stanek39 dnia 2008-09-18 10:49:05 ]

jeszcze raz link do aukcji, bo poprzednia sie juz skończyła:
nullALLEGRO

cena 120 zł + ewentualna przesyłka.

kolego nie chcę cię martwić czy podcinać ci skrzydeł - ale takie lampy już dwa razy oferowałem za darmochę i nic. Leżą wciąz w garażu

a ja swoje sprzedalem za 130 pln

Cytat:
2008-09-21 18:53:22, Jajecznica pisze:
kolego nie chcę cię martwić czy podcinać ci skrzydeł - ale takie lampy już dwa razy oferowałem za darmochę i nic. Leżą wciąz w garażu

słuchaj za darmoche to w tych czasach mozna dostac ale w morde niestety i to tez nie zawsze, wiec moze jednak ktos kupi te lampy

No i tego ci kolego życzę. A jak ci się uda i będziesz miał ochotę sprzedać też moje lampy - to przy odbiorze osobistym są za darmo (i w mordę nie tłukę), a w innym przypadku za koszta transportu

Cytat:
2008-09-21 21:52:12, Jajecznica pisze:
No i tego ci kolego życzę. A jak ci się uda i będziesz miał ochotę sprzedać też moje lampy - to przy odbiorze osobistym są za darmo (i w mordę nie tłukę), a w innym przypadku za koszta transportu

swoimi to ty sie zajmij sam, ja się zajme swoimi tak bedzie chyba lepiej.

Aleś ty nerwowy. Ja ci tylko dałem znać ze ciężko sprzedać ten towar. Podtrzymuję to ze życzę ci jak najlepiej. Milknę i idę się zajmować swoimi lampami. To znaczy sprawami.