[S] Gadżety z Fiata 126 BIS Swap 1.0

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich mam do sprzedania kilka gadżetów z mojego rozbitego fiacika, poczciwe było to auto ale niestety poległo w wypadku rok temu i miałem nadzieje go zrobić ale nie dam rady i mam do sprzedania:
- silnik
- flansze 4 pozycje za 1000zł
- skrzynie
- chłodnice + cały układ chłodzenia z nagrzewnicą
- hamulce z prawie nowymi tarczami i klockami od CC-150zł
- 4 felgi rekiny z oponami 175/50-400zł
- nową maglownice z końcówkami i mocowaniem-230zł
- nowy zbiornik z pompą paliwa-140zł
- zegary z temperaturą wody-50zł
- 2 resory na przód seria i klepany-100zł
- amortyzatory przód hipol-40zł i tył sachsy gazowe-80zł

Maglownica z mocowaniem - jakim? -pod budę na normalny układ kierowniczy?
Poproszę foty.
Dzięki z góry.

te sachsy to jakies twarde ? jeśli podobne do bill to byłbym zainteresowany

Maglownica jest od BISa i mocowanie rozumiem jako kawałek budy gdzie są te półksiążyce przymocowane do których mocuje sie magiel, no ja wiem że takie maglownice były montwane w normalnych maluchach też, ale nie jestem pewien czy przy pedałach inaczej nie wchodziła, bo mi sie wydaje że jest przesunięta i na seryjny maluchowy otwór nie pasuje.

Odświerze temacik ale teraz chcuałbym sprzedać BISa w całości za 1700zł tak jak stoi bo nie mam gdzie go trzymać a nieszybko sie wzbogace żeby go zrobić na piękną szybką bestie. Teraz troche na temat jego: Jest Czerwony hehe, ma silnik 1.0 z UNO na gaźniczku, pompa jest w zbiorniczku, ma nową maglownice, koła 175/50/R13 na rekinkach i całą tą reszte która wymieniałem wcześniej. Pozdrawiam

to on w koncu jest robity czy nie?

a co z chlewikiem sie stalo???

witam jak by co kolego to prosze o wszelkie fotki jakie masz bo mozę coś by sie przydało

z chewikiem nic, chlopak mało furious jest poprostu, babeczke se poznał, kasy mało , a kobitki wiadomo, skarbonka bez dna czyli tak samo jak kazdy fiat
myslisz ze dlaczego jak od czerwca nie mam centa poskładanego
moze na czesci przemku co