Tragedia zgineły światła mijania

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
auto kupilem juz z kombinowanym wylacznikiem jakas gumka zeby sie same nie włączały drogowe i tak nie pomoglo jade sobie a tu nagle dym z przełącznika i brak świateł mijania ,posprawdzałem bezpieczniki ok przekaźniki tez ok niewiem co jest postojowe są drogowe też mijania brak niemam już siły zwieram na krótko przekazniki ale nie dziala i tak pomocy co robić ma ktos schematy???

[ wiadomość edytowana przez: raper6 dnia 2008-09-17 19:31:50 ]

Popaliły Ci się styki w przełączniku.
Kup nowy i powinno być OK

ja mialem podobnie zgasly mijania i zaswiecily sie drogowe, wypalil mi sie styk. kup nowy koszt ok 70 zl i wepnij sobie przekaznik w obieg(znajdziesz bez problemu opisane z fotkami) to nie beda ci sie grzaly styki pozdrawiam.

Jak będziesz kupował nowy przełącznik ...to zwróć uwagę na to, że są dwa typy: do wersji z poduszką i bez poduszki powietrznej.

Ten dla wersji z poduszką był bardziej odgięty i po zamontowaniu go do samochodu który nie miał poduszki ...nie pożna puścić flesza długimi ...bo blokuje go ta plastikowa osłonka kolumny kierownicy.

Ostatnio kupiłem i ...szajs jakiś podrobiony.
Latem jak się nagrzeje od słońca to tak trzeszczy, że można się wq.....

dzieki

ewentualnie mam do sprzedania nówkę !
kupiłem do swojego bolida ze 3 miesiace temu, bo (...) nie przyznam się

Czy ten przełącznik jest do kierownicy z poduszką czy bez, jak to poznać skoro we wszystkich takich aukcjach jest że pasuje do wszystkich espero i nexii?

Na podstawie tego kąta odgięcia dźwigni ..to raczej dla V. z poduszką.

Szkoda, że nie ma zdjęcia z innym profilem albo numeru katalogu.

99%, że dla V. z poduszką

Numer katalogowy tego konkretnego przełącznika zdobyłem: 96215551
Która to wersja?

Cytat:
2008-09-26 13:00:15, Msxcom pisze:
Numer katalogowy tego konkretnego przełącznika zdobyłem: 96215551 Która to wersja?

Z poduszką