Przełącznik oszczędności

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kto mi powie co to jest i do czego służy??klikacz

Cytat:
2008-09-26 16:42:24, seba2020 pisze:
Kto mi powie co to jest i do czego służy??klikacz

Juz tutaj nie raz bylo, nikt nie wie co to i jak dziala, nawet sam sprzedajacy z tego co pamietam.

a było juz kiedys, w koncu konców ktos napisał do goscia i nawet on powiedział ze niewie co to jest

w goglach szukałem, a zapomniałem o wyszukiwarce klubowej sorki
W pierwszej chwili pomyślałem że to może być do diesla bo kumpel kiedyś w meśku 124 zamontował sobie w bagażniku 2 bak na tzw. "red bula" (opał) że jak go niebiescy chcieli by sprawdzić to w baku miał rope a jeżdził na opale. (bo kiedys było głośno o karach za jazde na red bulu) i myślałem że może jakiś taki przełącznik. a czasem na CB radyjku można usłyszeć że ktoś szuka oszczędności... co prawda są to oszczędności spuszczane z baku tirów ale mi sie tak skojarzyło

dokladnie juz bylo, i chyba notabene ten sam gosc to wtedy sprzedawal

spiszcie finis i sprawdźcie w kotku

Cytat:
2008-09-26 17:01:25, Asior pisze:
spiszcie finis i sprawdźcie w kotku

A po polsku??

Cytat:
2008-09-26 17:10:06, seba2020 pisze:
A po polsku??

Asiorowi pewnie chodzi o numer danej czesci(finis), a kotek to zapewne bedzie spis takowych czesci, jesli dobrze rozumuje, dobrze Asior rozkminilem Cie?

a może to jest ten przełącznik liczby oktanów o którym tutaj mowa

Cytat:
2008-09-26 17:15:44, mefis22 pisze:
Asiorowi pewnie chodzi o numer danej czesci(finis), a kotek to zapewne bedzie spis takowych czesci, jesli dobrze rozumuje, dobrze Asior rozkminilem Cie?

Dobrze rozumujesz, ale sprzedawca pewnie tą nazwę właśnie z tego zaczerpnął, opisu do czego służy raczej nie będzie... A co do kotka, to taki maciupki kotek

Cytat:
2008-09-26 17:59:31, Wojo pisze:
Dobrze rozumujesz, ale sprzedawca pewnie tą nazwę właśnie z tego zaczerpnął, opisu do czego służy raczej nie będzie... A co do kotka, to taki maciupki kotek

ale kotek pokaże gdzie się to montuje i można chociaż przypuszczać do czego to służy.

przepraszam za słowo. Ale jaki kur...wa kotek