{s} czesci rozne fiat 132,ritmo,128 itp

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
porzadki

sprzedaje rzeczy ktorych juz nie uzyje a ktore przedstawiaja jeszcze jakas wartosc.

nowe nieuzywane klosze tylnych lamp fiat ritmo nuova{mk2 i mk3} z metkami 50zl para.

nowe nieuzywane przednie kierunkowskazy ritmo mk2 i mk3, 40zl para.

uzywana lampka zespolona fiat 132 mk2 i chyba mk3? czyli poprostu przedni kierunkowskaz z lampa pozycyjna stan bdb 20zl.

poduszka zawieszenie skrzyni biegow fiat 127 128 zastava, ma zrobione z 500 kilometrow, prawie nowa wloska fiat ricambi, stan bdb 25zl.

woreczek spryskiwacza, fiat 127 mk1, pewnie w 126 i innych z poczatku lat 70tych bedzie taki sam{w dino na przyklad tez jest taki}kiedyss ie tego naszukalem troche. stan bdb, 20zl.

chlodnica oleju lockhart, lekko zagieta ale sprawna szczelna, oryginalnie motocyklowa ale zastosowan moze byc wiele. 20zl.

oryginalne wloskie cewy zaplonowe klitz, np fiat 127 128 sport itp, czesci zamiennie montowane fabrycznie z cewami mm czy boscha, 20zl dwie.

3 sztuki kostek ramu 256mb kingston, sprawne, szczegoly na zdjeciu, 50zl.

4 klamki fiat 132 stan dobry i "ponad" 4 klamki fiat argenta porozkladane do czyszczenia, moze sie komus przyda, 40zl wszystko, kluczykow brak.

dwa gazniki dmtr, oba z regaty, z tym ze jeden 30-32dmtr z regaty 1300 niekompletny, drugi 34dmtr kompletny z regaty 1600, oba dzialaly. 80zl za dwa.

[ wiadomość edytowana przez: Bart128 dnia 2008-09-24 12:21:46 ]

biore cewki

klepac to se mozesz w domu w ciemnym kacie, ja biore bez gadania

klepie worek spryskiwacza

tadzik, a czy jest ci on na 100% niezbedny? bo akurat taki wloski to by mi sie do fiata przydal

cewki sprzedane, chlodniczka oleju takze, nie ma zadnego klepania stukania i pukania , ktos sie deklaruje ze bierze i w ciagu 24 godzin robi wplate albo odbiera fanty, tak ze tadzio sie wypowiedz a jak nie to julo bierze

tadzik, nie miej czasu na neta dzisiaj

klepie klepie. Jak pisze ze klepie to klepie

Bart a grilla do 128 nie masz?? Moze być od 3p bo mi się połamał